Čechy a Slovensko Čechy a Slovensko

Čechy a Slovensko

Ut fames Duis nibh arcu pede elit nibh at risus tempus. Nulla semper ac nec sit massa In Curabitur id risus sit. Non ante gravida eros quis justo sed nonummy et Donec et. Hendrerit velit orci sagittis eu Aenean pharetra faucibus eu laoreet nunc. Tincidunt nulla a Nulla eu convallis scelerisque sociis nulla interdum et. Cursus senectus aliquet pretium at tristique hac ullamcorper adipiscing et Donec. Enim montes parturient.

Finále Světového Poháru ve freestyle snowboardingu opět v Čechách!

Audi Snowjam, finálový závod Světového poháru ve freestyle snowboardingu, se uskuteční v neděli 20. března ve Skiareálu Špindlerův Mlýn v Krkonoších. Domácí diváci tak budou moci po roční pauze opět vidět na vlastní oči nejen souboj o vítězství v samotném závodě, ale i o vítězství v celém seriálu Světového poháru a dekorování vítězů křišťálovými glóby.

Skiareál ve Špindlu hostí mistrovství v koňském pólu na sněhu

ylsjfocsowamttpledllofxw9byl9mgdoo5chk6rx77nsqjhxrp59r-yofsrvi0absq5dpaPřemýšlíte, kam vyrazit o víkendu? Navštivte Špindlerův Mlýn a spojte lyžování s jedinečnou podívanou na koňské pólo na sněhu. Mezinárodní turnaj v pólu bude hostit Česká republika již potřetí, a to přímo na dojezdu sjezdovek ve Svatém Petru.

V Tatrách je otevřeno 23 sjezdovek a 19 kilometrů tratí

asaV tatranských lyžařských střediscích panuje pravá zimní nálada. Po vydatném sněžení připadlo ve Vysokých Tatrách až 30 cm přírodního sněhu. Na horách vládne slunečné počasí, pro lyžaře je otevřeno 23 sjezdovek na 19 kilometrech tratí. Na Skalnatém plese dokonce vyrostli čtyři mega sněhuláci, kteří jsou opět i tuto zimu milou atrakcí nejen pro malé návštěvníky. Vyfotit se s nimi a odnést si vzpomínku zpod Lomnického štítu mohou všichni výletníci, kteří zavítají k výstupní stanici 15 místní kabinkové lanovky na Skalnatém plese.

Změřte si čas na sjezdovce! Vysoké Tatry nabízejí novou arénu s časomírou i slalomovou trať

start2 audi ski arenaV horském středisku v Tatranské Lomnici si mohou lyžaři změřit čas své jízdy díky zbrusu nové Audi Ski Aréně. Bezplatná služba slalomových branek s časomírou je vhodná pro širokou veřejnost, která si chce vyzkoušet průjezd brankami a přiblížit se zážitku špičkového světového závodu. Dojezdová část tohoto typu arény, ale s jinými velikostními rozměry, bude součástí Světového poháru žen 5. a 6. března v lyžařském středisku Jasná Nízké Tatry.

Ski areál Razula: ze sjezdovky rovnou do bazénu. Nebo na frgál.

spa hotel lanterna1Nejen lyžování, ale také koupání v termálních bazénech, saunování nebo vynikající valašské speciality v čele s čerstvými frgály přímo u sjezdovky – to vše slibuje návštěva Ski areálu Razula ve Velkých Karlovicích v Beskydech. Díky ochlazení a sněžení se do Beskyd vrátila ta pravá zima, sněhové podmínky jsou výborné a Razula chystá i řadu zajímavých akcí, mj. dětské závody O pohár strašidýlka Razuláka, Maškarní lyžovačku nebo neobvyklý noční závod na běžkách Noční stopa Valachy.

Strana 80 z 107