Čechy a Slovensko Čechy a Slovensko

Čechy a Slovensko

Ut fames Duis nibh arcu pede elit nibh at risus tempus. Nulla semper ac nec sit massa In Curabitur id risus sit. Non ante gravida eros quis justo sed nonummy et Donec et. Hendrerit velit orci sagittis eu Aenean pharetra faucibus eu laoreet nunc. Tincidunt nulla a Nulla eu convallis scelerisque sociis nulla interdum et. Cursus senectus aliquet pretium at tristique hac ullamcorper adipiscing et Donec. Enim montes parturient.

HALDA 2016: Sportovní klání pro celou rodinu

letak-haldaDruhý ročník sportovně-benefiční akce HALDA 2016 se uskuteční v sobotu 14. května od 9 hodin ráno. Během celého dne budou probíhat běžecké a cyklistické závody pro dospělé i děti, ti nejmenší se mohou zúčastnit soutěže v odstrkování. Program završí pochod se psy nazvaný Butovická tlapka. Výtěžek ze startovného a příspěvků poputuje na konto projektu Sport pomáhá, který podporuje sociálně hendikepované děti a mládež.

Trutnov Trails: Chceme patřit k TOP 3 nejlepším MTB resortům v České republice

unspecifiedV okolí Trutnova vzniká od loňského roku síť přírodních single trailů různých obtížností. Momentálně je v lokalitě Čížkových kamenů a Jestřebích hor k dispozici přibližně 17 km přírodních cest, ale každým měsícem se trasa single trailů rozrůstá o další úseky. „Plánujeme rozšířit trasy až na 60 km stezek a zařadit se tak mezi 3 nejlepší MTB resorty v České republice,“ představuje vizi Jan Rejl, předseda spolku Trutnov Trails.

Nejstarší golfové hřiště v ČR Royal Golf Club Mariánské Lázně zahajuje letošní sezónu

r26img 7259_hdr_V pátek 15. dubna bude otevřeno mistrovské 18 jamkové golfové hřiště Royal Golf Club Mariánské Lázně pro širokou veřejnost, která si již dnes může prostřednictvím on-line rezervace zarezervovat své startovní časy. Hřiště je po zimní přestávce v překvapivě výborném stavu a je zřejmé, že několikaletá systematická odborná péče o greeny a jejich okolí přináší své ovoce, a to nejen z hlediska kvality povrchů, ale také z hlediska prodlužování období v roce, po které jsou plně hratelné.

Rezidence V Parku rozšiřuje svoje služby

pokoj postelRezidence v Parku v Dobříši, nové bydlení s nadstandartními službami, otevřela své nově zrekonstruované prostory na podzim loňského roku. Svým klientům nabídla komplex bytových apartmánů v krásném a kompletně uzpůsobeném prostředí. Protože se jedná o atraktivní lokalitu, od Prahy vzdálenou necelých 20 minut jízdy autem, projevily zájem o bydlení zde také rodiny s dětmi.

Ráj horské cyklistiky? Slovenské Tatry!

bike park jasna tmrMilujete jízdu na kole a rádi vyhledáváte nové trasy? Vyzkoušejte Tatry, které cyklistům nabízejí příjemnou projížďku v údolích i náročnější terény. Nenechte si ujít ani nejvýše položený park Rocky Mountain Bike World pod Chopkem, který se veřejnosti letos otevírá 13. června prvním oficiálním pojezdem s názvem Get Ready. Na své si tu přijdou zkušení jezdci i rodiny s dětmi.

Strana 78 z 107