Top Hotely Top Hotely Privátní ponorka Scenic Neptune II představuje nový rozměr v objevování podmořského světa

Privátní ponorka Scenic Neptune II představuje nový rozměr v objevování podmořského světa

palmilla

Společnost Scenic Luxury Cruises & Tours představuje Scenic Neptune II, nejmodernější ponorku Triton 660/9 AVA, která má přinést revoluci na poli podmořských dobrodružství. Scenic Neptune II se připojí ke Scenic Eclipse II na plavbách po jižním Pacifiku a umožní cestovatelům objevit podmořské krásy Velkého bariérového útesu a odlehlé divočiny východní Antarktidy.

Jason Flesher, ředitel divize Discovery Operations společnosti Scenic, uvedl:“spolupráce se společností Triton Submarines na zakázkovém designu naší nové ponorky odráží náš závazek neustále inovovat a být lídrem v oblasti ultra-luxusních plaveb."

Spojení s oceánem

Ponorka Scenic Neptune II s 270stupňovým panoramatickým výhledem dodává cestujícím pocit splynutí s okolní krásou oceánu. "Průzračnost akrylového trupu po ponoření je taková, že se cítíte jako jedno tělo s vodou. Setkání s pulzujícím mořským životem jižního Pacifiku a australského Velkého bariérového útesu na palubě lodi Scenic Neptune II vytvoří vzpomínky na celý život," dodal Flesher.

Doporučené trasy

Top End Austrálie: Cape York a Arnhem Land - 11 dní | Cairns > Darwin

Ponořte se do starobylé australské domorodé kultury a prozkoumejte přírodní zázraky s jedinečným ultra-luxusem. Tato all-inclusive plavba odhaluje nedotčené poklady, odlehlé ostrovy a podivuhodná tajemství země. V klidných vodách zátoky Anchor Bay se můžete věnovat pádlování ve stoje nebo prozkoumat mořský život Velkého bariérového útesu pomocí ponorky či mořského robota.

Průjezd Melanésií: Cairns > Nadi - 13 dní | Papua Nová Guinea, Šalamounovy ostrovy a Vanuatu

Vydejte se na cestu z Cairns na Fidži, která odhalí ohromující množství rozmanitých kultur, živé krajiny a idylických vod. Poznejte rituální obřady tajemných Šalamounových ostrovů a syrovou krásu Vanuatu. Aktivity zahrnují projížďky na kajaku kolem nádherných korálových útesů Owaraha, potápění pod hladinu pomocí mořských bobů, výlety deštným pralesem k aktivním okrajům sopek a šnorchlování v křišťálově čistých vodách plných mořských želv a dugongů.

Fotografie můžete stáhnout zde.

Pro více informací k