Čechy a Slovensko Čechy a Slovensko

Čechy a Slovensko

Ut fames Duis nibh arcu pede elit nibh at risus tempus. Nulla semper ac nec sit massa In Curabitur id risus sit. Non ante gravida eros quis justo sed nonummy et Donec et. Hendrerit velit orci sagittis eu Aenean pharetra faucibus eu laoreet nunc. Tincidunt nulla a Nulla eu convallis scelerisque sociis nulla interdum et. Cursus senectus aliquet pretium at tristique hac ullamcorper adipiscing et Donec. Enim montes parturient.

Flotila YachtBoat na Vltavě & Tip na plavbu Prahou moderní lodí

la20manga20clubToužíte objevit Prahu z jiné perspektivy? Vychutnat si vaše zážitky v menší skupině, na vodě a v soukromí? Pak přijměte pozvání od YachtBoat, jejichž malá flotila zahrnuje dvě moderní lodě Traweller YB35 typu "houseboat", které každá nabízejí plný komfort až pro jedenáct pasažérů plus kapitána.

Ojedinělé pískovcové exponáty pod širým nebem, Museum czech road racingu na zámku,

hoc-748914999Osmitisícové malebné podkrkonošské město Hořice za týden přivítá účastníky jednoho z nejtěžších závodů silničních motocyklů pod širým nebem. Přípravy na tyto závody vrcholí. Vedle toho město Hořice připravilo několik výstav. Umělecké propojení šesti autorů v Městském muzeu a Galerii Plastik s názvem Paralely a sochu ve veřejném prostoru Tomáše Polcara.

Zájem je letos velmi vysoký, cestovní kanceláře hlásí na Velikonoce vyprodané termíny.

0image002Především v posledním týdnu s ochlazením teplot se téměř veškerá Last minute nabídka zájezdů na nadcházející víkend vyprodala. Jistě se ve vysoké poptávce promítá 2roční omezené cestování a riziko zdražení zájezdů. Podle výše prodejů letos na Velikonoce vycestují desítky tisíc Čechů, dle našich odhadů až 80 tisíc, což zcela odpovídá předpandemickým číslům.

Tradice se vrací do centra Prahy – Velikonoční trhy začnou v sobotu

0dskxslppymwu19mrairgzxqlzyhdwtermws arbzjx9wdyhjrnnu_-sgdslng3gjqqz7jaUž tuto sobotu 2. dubna se do centra české metropole vrací největší Velikonoční trhy. Zástupci organizátora-společnosti Taiko, postavili na Staroměstském náměstí zhruba pět desítek prodejních stánků. Chybět nebude typická velikonoční výzdoba, pestrá nabídka trhovců, oblíbené pochutiny ani vyhlídkový most. Program se v letošním roce přesune do prostoru kolem bohatě zdobené velikonoční břízy a zábava je připravená i pro děti v oblíbených tvořivých dílnách. Velikonoční trhy potrvají do 24. dubna 2022.

Patnáctý ročník Velké ceny cestovního ruchu zná vítěze

0image004Již popatnácté byly dnes před polednem oceněny nejvýznamnější počiny na poli turismu v České republice. Vítězové prestižní soutěže Velká cena cestovního ruchu byli vyhlášeni poprvé v průběhu veletrhů Holiday World a Region World. A to v tra-dičních kategoriích Nejlepší jednotná kampaň, Nejlepší turistický produkt a Nejlepší elek-tronický projekt, novinkou byla kategorie Nejlepší udržitelný projekt v cestovním ruchu.

Strana 13 z 107