TRAVELNEWS.CZ

Čechy a Slovensko Čechy a Slovensko

Čechy a Slovensko

Ut fames Duis nibh arcu pede elit nibh at risus tempus. Nulla semper ac nec sit massa In Curabitur id risus sit. Non ante gravida eros quis justo sed nonummy et Donec et. Hendrerit velit orci sagittis eu Aenean pharetra faucibus eu laoreet nunc. Tincidunt nulla a Nulla eu convallis scelerisque sociis nulla interdum et. Cursus senectus aliquet pretium at tristique hac ullamcorper adipiscing et Donec. Enim montes parturient.

Vinotéka v trojské botanické zahradě se v únoru otevře v nových prostorách

0birnenkorb-mostviertel--dZ důvodu plánované rekonstrukce viničního domku na vinici sv. Kláry uzavřela Botanická zahrada hl. m. Prahy s koncem roku 2021 místní vinotéku. Ta se přestěhovala a od 1. února se těší na své hosty v nových prostorách. Vinotéku sv. Kláry nyní návštěvníci najdou v areálu Ornamentální zahrady na místě bistra.

Večerní prohlídky na Stezce Krkonoše

0birnenkorb-mostviertel--dPřijďte si vychutnat atmosféru Stezky v korunách stromů po setmění, za svitu měsíční záře. Prohlédněte si les z jiné perspektivy a pozorujte, jak na scénu přichází soumrační a noční živočichové. Originálním zážitkovým programem na Stezce Korunami stromů Krkonoše vás při šesti jedinečných prohlídkách provedou zkušení průvodci ze Správy Krkonošského národního parku, od kterých se dozvíte zajímavé informace o okolní fauně a flóře.

Nová vláda mlčí, podnikatelům v cestovním ruchu hrozí krach

0dskxslppymwu19mrairgzxqlzyhdwtermws arbzjx9wdyhjrnnu_-sgdslng3gjqqz7jaVláda bez náhrady zrušila jedinou fungující podporu zaměstnanosti program Antivirus, protože kurzarbeit stále není ani notifikován. Současná situace tak drtí malé a střední podnikatele v cestovním ruchu, zejména ty, kteří pracují v organizovaném příjezdovém cestovním ruchu.

Lidé v cestovním ruchu přijdou o práci, vláda zastavila Antivirus

image004Podnikatelé zvláště v cestovním ruchu nesou již řadu měsíců ekonomickou zátěž vládních opatření a restrikcí na své podnikání, přesto se snažili udržet do poslední chvíle své pracovníky a zaměstnanost. Ukončení programu Antivirus od 1. ledna 2022 ze strany vlády bude mít výrazný dopad na další propouštění zaměstnanců.

Vánoční rekordy na zámku Loučeň aneb vánoční prázdniny na Loučeni

peacock-restaurant-1Pokud máte pocit, že se v celých Čechách brány uzavírají, zámek Loučeň jde již tradičně pokrokově proti tomuto proudu, a také letos nechá své komnaty návštěvníkům otevřené během celých vánočních svátků, a to včetně Štědrého dne a Nového roku. Rodinám s dětmi, ale i všem milovníkům pobytu na čerstvém vzduchu se tak otevírá další možnost na zajímavý výlet. Návštěvníci mohou vyrazit na procházku do bludišť a labyrintů v zámeckém parku.

Strana 14 z 107