Čechy a Slovensko Čechy a Slovensko

Čechy a Slovensko

Ut fames Duis nibh arcu pede elit nibh at risus tempus. Nulla semper ac nec sit massa In Curabitur id risus sit. Non ante gravida eros quis justo sed nonummy et Donec et. Hendrerit velit orci sagittis eu Aenean pharetra faucibus eu laoreet nunc. Tincidunt nulla a Nulla eu convallis scelerisque sociis nulla interdum et. Cursus senectus aliquet pretium at tristique hac ullamcorper adipiscing et Donec. Enim montes parturient.

Herlíkovice hostí první závod Českého poháru osobností showbyznysu

 V sobotu 19. února se ve skiareálu Herlíkovice uskuteční první závod druhého ročníku unikátní hudební sněhové show Český pohár muzikantů a osobností. Pro milovníky lyžování tento zábavný seriál závodů připravily skiareály Snowhill.

Snowhill – novinky ze skiareálů

Herlíkovice, Šachty, Kamenec, Kozinec, Kašperské Hory a Mariánské Lázně – šest areálů pod taktovkou společnosti Snowhill – lídra mezi provozovateli lyžařských středisek. Kvalita, komplexnost, tradice, dostupnost – to vše vám i letos nabízí Snowhill. Na sjezdovkách, snowparcích a tratích nalezne zábavu opravdu celá rodina - tatínek sjezdař, maminka běžkyně na lyžích a syn teenager stylově na snowboardu. A ti nejmenší se mezitím naučí první krůčky na lyžích v úžasných dětských parcích.

Devítihodinová silvestrovská show na Staroměstském náměstí

1445585_293534_strom_4

Pražané opět mohou přijít přivítat nový rok do centra Prahy. Na Staroměstském náměstí je čeká tradiční zábava pro děti i dospělé, která potrvá více než devět hodin. Bezpečnost po dobu oslav budou zajišťovat všechny složky záchranného systému. Oslavy konce roku začnou již v půl třetí odpoledne dětským Silvestrem.

SkiPark Velká Chuchle

Na tiskové konferenci v hotelu Kempinski Hybernská Prague, byla ohlášena příprava druhé sezóny pražského zimního sportovního projektu SkiPark Velká Chuchle, který všem obyvatelům Prahy a jejího okolí zdarma nabídne možnost běžeckého rekreačního a tréninkového lyžování přímo v hlavním městě.

Čtvrtina Čechů vyráží na prodloužené víkendy do zahraničí

amirimport-2010-03-26-180251-2e8f00de-38f9-11df-84e4-001a64a218ce 200 200Prodloužené víkendy využívá každý čtvrtý Čech k návštěvě některé ze zahraničních destinací. Nejčastěji se jedná o Německo, Rakousko nebo Itálii. Cestujeme hlavně za nákupy, poznáním evropských měst a turistikou v přírodě. Anketa ovšem zároveň ukázala, že tři z deseti Čechů se neplánují na cestu pojistit, případně váhají. Mezi turisty, jejichž cílem je především nakupování, je to dokonce 60 %!

Strana 97 z 107