Čechy a Slovensko Čechy a Slovensko

Čechy a Slovensko

Ut fames Duis nibh arcu pede elit nibh at risus tempus. Nulla semper ac nec sit massa In Curabitur id risus sit. Non ante gravida eros quis justo sed nonummy et Donec et. Hendrerit velit orci sagittis eu Aenean pharetra faucibus eu laoreet nunc. Tincidunt nulla a Nulla eu convallis scelerisque sociis nulla interdum et. Cursus senectus aliquet pretium at tristique hac ullamcorper adipiscing et Donec. Enim montes parturient.

Orlické hory: elixír krásy a zdraví

ivan nehera_novyzamek_kostelec_no-569x433Nedotčené Orlické hory a Podorlicko jsou elixírem krásy a zdraví. Vypravte se za nimi a nechte se inspirovat originální módou Orlických hor nebo silnými životními příběhy dam zdejších šlechtických rodů a významných osobností. Vezměte s sebou děti, muže, zkrátka celou rodinu.

Letní tipy na výlety

1njwwdmecoh88tq5jhttf zvo5qun 2vm2p34d1jcwr5kxbr-h7wtduip9lbfmvefcbx6uoKrálovéhradecký kraj je rozmanitý a nabízí turistům nespočet přírodních i historických památek. Nejznámější oblastí jsou asi Krkonoše, oblíbená je ZOO se safari ve Dvoře Králové nad Labem. Nachází se zde však mnoho dalších pozoruhodností, které stojí za zhlédnutí.

Pozvánka: TRIATLONOVÝ ZÁVOD CTP DOKSY RACE 2014

doksy race ilustracni foto 05Developer komerčních nemovitostí, společnost CTP, zve na triatlonový závod CTP Doksy Race 2014. Zúčastnit se mohou muži i ženy, na které čeká 1,9 km plavání, 90 km jízdy na kole a 21 km běhu. Závodit mohou jak jednotlivci, tak i štafety o 2 až 7 závodnících.

Léto plné atrakcí ve Špindlerově Mlýně

kopie - pg smallNejoblíbenější české horské středisko nabízí svým návštěvníkům již tradičně celou řadu příjemných letních a podzimních atrakcí. O prázdninách se zde koná populární pohádkový den se strašidly s názvem Mlynářovy toulky, v září se hosté mohou těšit na vyhlášenou Drakiádu a v říjnu „letní“ sezónu ukončí Medové slavnosti.

Klášter Zlatá Koruna znovu ožije festivalem mladých divadelníků

romeo a julieUž podruhé se do Zlaté Koruny nedaleko Českého Krumlova vrací divadlo studentů DAMU a dalších mladých umělců. V klášterní zahradě budou v průběhu celého července k vidění komedie, které tvůrci připravili.

Strana 91 z 107