Čechy a Slovensko Čechy a Slovensko

Čechy a Slovensko

Ut fames Duis nibh arcu pede elit nibh at risus tempus. Nulla semper ac nec sit massa In Curabitur id risus sit. Non ante gravida eros quis justo sed nonummy et Donec et. Hendrerit velit orci sagittis eu Aenean pharetra faucibus eu laoreet nunc. Tincidunt nulla a Nulla eu convallis scelerisque sociis nulla interdum et. Cursus senectus aliquet pretium at tristique hac ullamcorper adipiscing et Donec. Enim montes parturient.

Objevte tajemství Kačenčiny pohádkové říše, pěšky či na kole

zricenina hradu_litice_zdroj_foto_archiv_destinacni_spolecnost_orlicke_hory_a_podorlickoNěžná krása Orlických hor a jejich romantická zákoutí lákají stále více turistů. Kdo holduje aktivnímu odpočinku, tomu přijde mírný profil tohoto pohoří a nespočet historických památek vojenského původu vhod. Na vše dohlíží bytosti z místních pohádek a pověstí.

Orlické hory a Podorlicko jako stvořené pro letní toulání

p1300844Orlické hory a Podorlicko jsou krajem malebným, nedobitým, tichým, krásným a odpočinkovým. Jestliže se jedná o přívlastky blízké vaší duši a představa o létě tráveném touláním se uprostřed přírody vás vyloženě láká, na nic nečekejte, sbalte batohy a opusťte svá betonová bydliště. Naše dnešní povídání nás zavede především do podhůří Orlických hor, které v následujících měsících připravilo mnohé zajímavé pro své návštěvníky.

Falkensteiner Hotel Maria Prag slaví 10. narozeniny

aaaaer-533x354Kulaté jubileum oslavili spolu s početnými hosty také Karel Gott, nejznámější český zpěvák a "zlatý hlas" z Prahy a rakouský velvyslanec v České republice Dr. Ferdinand Trauttmansdorff spolu s majitelem firmy Erichem Falkensteinerem, Claudií Beermann, předsedkyní finančního výboru společnosti FMTG a ředitelem hotelu Claudio Sturmem.

Výstava stanů a vybavení do přírody - 3 měsíce rad odborníků zdarma

web20120520oase image000441 b out13Potřebujete si dokoupit outdoorové zboží? Zajděte si na Prodejní výstavu stanů a vybavení do přírody, která probíhá neuvěřitelné tři měsíce od 31. 5. do 10. 8. 2014. Není nad to si věci vyzkoušet a poradit se s nezávislými odborníky, kteří na ploše 10 000 m² (!) prezentují celkem 80 outdoorových značek. Největší středoevropskou akci svého druhu hostí Výstaviště v pražských Letňanech.

Zámek Loučeň: Cesta časem

zamek loucen hra na baroko a svatek matekZámek Loučeň patří mezi ty památky, které v rámci nově zpřístupněných objektů dosahují relativně vysokých čísel návštěvnosti a jsou již pevně ukotvené na turistické mapě České republiky.

Strana 92 z 107