Čechy a Slovensko Čechy a Slovensko

Čechy a Slovensko

Ut fames Duis nibh arcu pede elit nibh at risus tempus. Nulla semper ac nec sit massa In Curabitur id risus sit. Non ante gravida eros quis justo sed nonummy et Donec et. Hendrerit velit orci sagittis eu Aenean pharetra faucibus eu laoreet nunc. Tincidunt nulla a Nulla eu convallis scelerisque sociis nulla interdum et. Cursus senectus aliquet pretium at tristique hac ullamcorper adipiscing et Donec. Enim montes parturient.

RunCzech zve hvězdy k maratonskému narozeninovému dortu

prahamaraton2013Dvacet let letos oslaví Volkswagen Maraton Praha. Ale i další závody RunCzech běžecké ligy 2014 chystají zajímavé zážitky. „Bude to speciální rok,“ těší se Carlo Capalbo, prezident organizačního výboru. Počet závodů zůstává stejný jako loni – sedm. Zvyšuje se však celková kapacita závodního pole o jedenáct tisíc míst.

Kam vyrazit v Praze za burčákem? Na Vysočanském vinobraní u Bobové dráhy vás čeká víno, šermíři, divadlo, zpěv a mnoho dalšího.

O víkendu 27. – 29. září se na vinici Máchalka u Bobové dráhy chystá další ročník Vysočanského vinobraní a Svatováclavské pouti. Atmosféru svátku vína si zde vychutnáte v krásné lokalitě bývalých vinic “Na nebeských horách“ s neokoukaným výhledem na Prahu.

Soutěž o nejlepší valašský frgál

Pekařky a pekaři mohou letos již podvanácté poměřit svůj um v Soutěži o nejlepší valašský frgál. Ta patří každoročně k vrcholům Karlovského gastrofestivalu, který se letos koná od 4. do 6. října ve valašských Velkých Karlovicích. Samotná soutěž se uskuteční v neděli 6. října od 12 hodin u Spa hotelu Lanterna.

Wizz Air snižuje o 20% ceny všech letenek

wizz crewWizz Air, největší nízkonákladová letecká společnost ve střední a východní Evropě, dnes oznámil svůj zářijový výprodej letenek, kdy o 20% sníží ceny všech letenek na všech trasách i letech u rezervací učiněných zítra, tj. 4. září. Wizz Air potvrdil, že všichni zákazníci, kteří si zarezervují levné letenky do kterékoli z více než 96 destinací, získají 20% slevu a užijí si tak letenky za ještě nižší cenu.

Tip na výlet: Resort Darovanský dvůr - Kongres & Golf hotel

golfdarovanskydvur1Hotel se nachází v přírodním parku uprostřed golfového hřiště, nabízí designové wellness centrum - vitální svět s překrásnou mozaikovou výzdobou v antickém stylu. Resort nabízí krásné okolí, pohodu, klid, golfové hřiště, vyjížďky na koních a mnoho dalších aktivit.

Strana 94 z 107