TRAVELNEWS.CZ

Čechy a Slovensko Čechy a Slovensko

Čechy a Slovensko

Ut fames Duis nibh arcu pede elit nibh at risus tempus. Nulla semper ac nec sit massa In Curabitur id risus sit. Non ante gravida eros quis justo sed nonummy et Donec et. Hendrerit velit orci sagittis eu Aenean pharetra faucibus eu laoreet nunc. Tincidunt nulla a Nulla eu convallis scelerisque sociis nulla interdum et. Cursus senectus aliquet pretium at tristique hac ullamcorper adipiscing et Donec. Enim montes parturient.

Za historií a poznáním Orlických hor

Orlické hory – to není pouze krásná horská příroda a sport. Návštěvníci mohou poznat i kus zdejší historie. Do itineráře by si měli zařadit alespoň ta nejzajímavější místa – zámek Potštejn, nově zrekonstruovaný zámek Kostelec nad Orlicí, Tvrz Orlice či Muzeum Řemesel v Letohradě. Ať už plánujete rodinný výlet či vyjížďku na kolech, tyto destinace vás nezklamou. A potěší i děti.

Orlické hory – jarní agroturistika

Jaro je v Orlických horách jedinečné a přímo vybízí k návštěvě. Tající sníh naplní řeky a potoky, sluníčko vytáhne první cyklisty a bruslaře. Místní statky a ekofarmy zahajují plný provoz a konají se oslavy příchodu jara. Pokud to vše doplníte návštěvou zdejších řemeslných muzeí a dílen, můžete si vedle originálních suvenýrů odvézt také neotřelý zážitek – poznání autentického života našich předků, místních a života v přírodě.

Český pohár muzikantů a osobností: Skiareál Kamenec zažije nájezd celebrit

herlikovice11V sobotu 2. března se ve skiareálu Kamenec v Jablonci nad Jizerou pojede finálový závod druhého ročníku  unikátní hudební sněhové show Český pohár muzikantů a osobností. Pro všechny vyznavače jízdy na lyžích pořádá tento zábavný seriál závodů společnost Snowhill, která provozuje celkem šest areálů po celé České republice. Interaktivita, soutěživost, adrenalin, to vše pocítíte o nadcházejícím víkendu, kdy si známí hudebníci, herci a zajímavé osobnosti změří síly se svými fanoušky ve speciální slalomové trati s profesionálním startovním zařízením.

Novinky z Orlických hor

Destinace Orlické hory a Podorlicko přichází na letošní veletrhy cestovního ruchu s novinkou v podobě slevové karty na široké spektrum služeb a také s novým moderním portálem www.mojeorlickehory.cz . Historicky poprvé  nabízí takto komplexní a sjednocenou nabídku. Oboje by mělo návštěvníkům přinést servis, na který jsou zvyklí z těch nejvyspělejších destinací.

Herlíkovice hostí první závod Českého poháru osobností showbyznysu

 V sobotu 19. února se ve skiareálu Herlíkovice uskuteční první závod druhého ročníku unikátní hudební sněhové show Český pohár muzikantů a osobností. Pro milovníky lyžování tento zábavný seriál závodů připravily skiareály Snowhill.

Strana 96 z 107