Styl

Dovolená? Nezapomeňte fotit!

klastery ckLéto nám skýtá fantastické fotografické příležitosti. Po foťáku v tomto nejbarevnějším období roku sáhneme snad všichni, ať už jde o skupinové foto, obrázek exotické krajiny, detaily tržiště nebo autentické portréty místních obyvatel během cest. Vyzkoušejte naše tipy, pomohou vám vykouzlit nejlepší prázdninové fotky, které uchovají vzpomínky na toto krásné a krátké období.

Metronome Festival Prague přiveze Kvílení i noty Jana Krause

depositphotos 156750292_originalMetronome Festival Prague letos ovládnou hvězdy jako The Chemicl Brothers, Massive Attack, Tom Odell nebo David Byrne, ale i mezi desítkami koncertů budou mít návštěvníci o zábavu a zážitky postaráno. Organizátoři připravili pro třetí ročník dosud vůbec nejrozsáhlejší doprovodný program, který uspokojí milovníky kultury, sportu, relaxu i party. Metronome Festival Prague proběhne ve dnech 22. – 23. června 2018 tradičně na pražském Výstavišti.

Nejlepší dovolená? Jedině se čtyřnohým parťákem

0image002Rok, co rok se média snaží připomínat, že delší pobyt v autě může mít pro psa v létě fatální následky. Přesto občas majitelé psů riskují jejich životy. Pokud opravdu potřebujete nechat psa v zaparkovaném autě, vždy dohlédněte na to, aby měl přístup k misce s vodou a auto bylo zaparkované ve stínu, s otevřenými okýnky.

Dílo jedné z nejvýznamnějších žen 20. století Fridy Kahlo nyní v rozsáhlé umělecké sbírce na Googlu

eeeSbírka více než osmi set děl a artefaktů mapujících život, dílo a odSbírka více než osmi set děl a artefaktů mapujících život, dílo a odkaz jedné z nejvýznamnějších žen 20. století Fridy Khalo byla nyní spuštěna online na portále Google Arts & Culture pod názvem "Tváře Fridy".kaz jedné z nejvýznamnějších žen 20. století Fridy Khalo byla nyní spuštěna online na portále Google Arts & Culture pod názvem "Tváře Fridy".

Týden thajské kuchyně

thajsko - exotika pre kazdehoÚřad obchodního rady, ve spolupráci s Velvyslanectvím Thajského království, Thajskou centrálou pro cestovní ruch (TAT) se sídlem v Praze a thajským Úřadem pro zemědělské záležitosti sídlícím v Bruselu, připravil projekt TÝDNY ZDRAVÝCH THAJSKÝCH CHUTÍ.

Jak platit na zahraniční dovolené? Klidně kartou, ale hotovost se taky hodí

0ebzxto1rh1nlwa5 gargzxqlzxq1sbljlzzwzv30gqjd8ghjr2utp-sgdslng3gjqqz7jaNa dovolené v cizině lidé často řeší dilema, zda si s sebou vzít hotovost v cizí měně nebo platit na místě kartou či vybírat z místního bankomatu. Záleží ale na destinaci i charakteru místa pobytu. Nejvíce argumentů hovoří pro platby kartou. A Češi podle statistik na dovolené takto platí stále častěji.

Svižně odehraná osmnáctka dá zabra

GOLF – hra plná mýtů a předsudků, o které toho bylo a ještě bude napsáno mnoho. Je skutečně pro každého nebo jen pro vyvolené? Potřebujete mít zvlášť dobrou kondici, že „jen chodíte" a „trefujete se" do míčku? Pravdou je, že golf vzbuzuje emoce.

Cestovní agentura Invia ukončila spolupráci s CK Alexandria

brando-5-474x239Cestovní agentura Invia vypověděla spolupráci s CK Alexandria dne 17.4.2018. K ukončení spolupráce se vedení společnosti rozhodlo po patnácti letech trvání kontraktu. Jeden z hlavních důvodů byla nová strategie CK týkající odklonu od provizního prodeje.

Republika slaví 100 let. Zažijte den po vzoru Baarové, Masaryka či Vlasty Buriana

krt-aphroditepalace-restauracia1Mezi první schválené zákony nové republiky patřila osmihodinová pracovní doba. Do té doby se totiž pracovalo takzvaně od nevidím do nevidím, 16 hodin denně nebyla výjimka. Toto uzákonění proto přineslo spoustu výhod, především pak umožnilo lidem užít si svůj volný čas. A co se dalo za první republiky všechno podniknout? Bylo toho opravdu mnoho, protože naši předci si volno užít uměli. Inspirujte se nimi.

Strana 22 z 57