Styl

Na Palmovce vzniká druhý Anděl. U Libeňského mostu roste nový administrativní projekt Palmovka Open Park

palmovka open_park_exterier1_zdroj_metrostavdevelopmentDeveloperská společnost Metrostav Development, a.s. zdárně pokračuje ve výstavbě železobetonové konstrukce nového administrativního projektu Palmovka Open Park. Kompletní hrubá stavba POP 4 bude dokončena na podzim 2017, celý projekt pak v druhé polovině roku 2018.

Lyžovačku ve Špindlu si můžete užít až do Velikonoc. Celodenní skipasy vás mohou vyjít jen na 60 korun!

skiarel pindlerv mln 1Jarní počasí, výborné sněhové podmínky, nulové fronty u lanovek a laciné celodenní skipasy lákají do Špindlerova Mlýna stále více lyžařů. Na sjezdovkách leží 50 až 90 cm sněhu a lyžovat můžete za jarní cenu 590 korun. V prodeji jsou již také tzv. CHYTRÉ SEZÓNKY. Za předplatné 990 korun tak můžete brázdit svahy od 1. do 17. dubna za neuvěřitelných 60 korun na den.

Nejkrásnější výlety na pevnosti a opevnění: Vychází další ze série oblíbených průvodců po turistických cílech ČR

0ebzxto1rh1nlwa5 gargzxqlzxq1sbljlzzwzv30gqjd8ghjr2utp-sgdslng3gjqqz7jaKteré městské opevnění sloužilo jako vzor fortifikace pro ostatní? Kde zůstaly zachovány všechny městské brány? Na kterou pevnost, nejmodernější v Evropě, nikdy nikdo nezaútočil a proč?

Výstava retrohraček Kloboučku hop! ve Žďáru nad Sázavou vystavuje i oblíbeného IGRÁČKA

kloboucku hop 9Regionální muzeum města Žďáru nad Sázavou pořádá výstavu retrohraček z 50. a 80. let 20. století pod názvem Kloboučku hop! Své prostory poskytlo také společnosti EFKO k vystavení oblíbených IGRÁČKŮ. Návštěvníci výstavy se mohou těšit nejen na malého panáčka z dětských let, ale především na řadu starých exponátů včetně deskových her, panenek, figurek, plyšáků, autíček, stavebnic, edukativních her, hraček pro batolata, hlavolamů, céček, sportovního náčiní, hudebních nástrojů a dalších, s kterými si hrávaly děti dříve.

Žába, had či škorpion? I tak se vaří ve světě

malajzie - grilovan rejnokŽáby, hadi, škorpioni, kobylky, potkani, pavouci – to vše se může objevit jako vybraná pochoutka na talíři během cest po Asii a dalších kontinentech. Některé speciality jsou jen pro otrlé, na jiných si pochutnáte.

Warhol Warhola Příběh o tom jak se Andrew Warhola stal Andy Warholem

goap warhol_warhola20expozice2002Dne 22. února 2017 proběhne v Galerii GOAP na Staroměstském náměstí v Praze zahájení výstavy Warhol/Warhola s podtitulem "Příběh o tom jak se Andrew Warhola stal Andy Warholem". Jedná se o výstavu, která představí rodinnou historii a kořeny, ze kterých vzešla ikona 60. let a jeden z nejznámějších představitelů pop artu: Andy Warhol.

Roste průměrná cena zájezdů

bar area - mediumDle současných informací cestovních kanceláří trh dovolených vykazuje celkový nárůst prodejů, především v důsledku ekonomického růstu a zadržované poptávky z loňského roku. Nárůst aktuálně činí průměrně 20 %. Rostoucí zájem podporuje druhá vlna First Minute slev, které dosahují cca 10ti %, a úhrada nízké zálohy. Cestovní kanceláře pociťují pozitivní náladu mezi spotřebiteli na trhu zájezdů.

Evropu v únoru ovládnou karnevaly, filmové festivaly i Týden módy

websize dresden_striezelmarkt_christmas_market_tourismus_marketing_gesellschaft_sachsen_mbh_dittrich_sylvioV Berlíně se opět koná honosné filmové Berlinale, v Nice a Kolíně nad Rýnem vypukne karnevalové šílenství, Milán zve na slavný Týden módy a Vídeň se ocitne ve víru jedné z každoročně nejvyhlášenějších akcí, kterou je bál ve Státní opeře. V únoru rozhodně nezůstávejte za pecí a vyrazte vstříc nezapomenutelným zážitkům!

V Brně opět ocenili nejlepší projekty v turismu

elektronicky projektNa závěr prvního dne mezinárodních veletrhů cestovního ruchu GO®IONTOUR byla na brněnském výstavišti slavnostně předána ocenění v soutěži Velká cena cestovního ruchu. V desátém ročníku prestižní ankety hodnotila odborná porota elektronické projekty v oblasti cestovního ruchu, propagační kampaně, turistické produkty či lázeňské a wellness balíčky. Oceněn byl také nejlepší startupový projekt v cestovním ruchu. Široká veřejnost pak stejně jako v minulých letech rozhodla o vítězi v kategorii Cestovní kancelář roku.

Strana 28 z 57