Styl

Žluté lázně dostanou do formy každého i na sklonku prázdnin!

20638526 10210177992109178_588659701757077268_nAreál Žluté lázně v Praze 4 Podolí nabízí denně až do září aktivní odpočinek formou cvičení. V krásném venkovním prostředí na břehu Vltavy si přijdou na své zájemci všech generací. Je připraveno klasické cvičení pro děti či seniory, stejně jako novinka v podobě posilování na paddleboardu, oblíbené pilates či jóga.

Děti musí v tajemných sklepech a na půdách žďárského zámku najít ztracenou truhlu, budou "hasit" i požár

dasCisterciácký klášter ve Žďáru nad Sázavou hoří. Požár hasí, kdo může. Zvládli byste oheň zkrotit? To je jen malá část ze zážitkových prohlídek pro celou rodinu s názvem Tajnými cestami kláštera. Ty se budou konat v sobotu 26. srpna od 13 do 23 hodin ve žďárském zámku. Pro zvědavce je to jedinečná příležitost navštívit běžně nepřístupné, tajuplné chodby, půdy i sklepy.

Ochutnejte Ameriku v trojské botanické zahradě

in 7wxmh1ctqbl5anzdo_rabejtyzfh171l9bocwxq-j5n7nmncypdrjhnpmvshfw-e0680Všichni jsou už v Mexiku, ale vy jste zůstali na prázdniny v Praze? Za americkými specialitami tentokrát nemusíte cestovat do zámoří. Stačí přijít do botanické zahrady na American Food Day, kde se seznámíte s vybranými dobrotami ze zemí Severní i Jižní Ameriky. Kromě výborného jídla a pití se můžete těšit i na bohatý doprovodný program, který přiblíží kulturu amerického kontinentu.0ebzxto1rh1nlwa5 gargzxqlzxq1sbljlzzwzv30gqjd8ghjr2utp-sgdslng3gjqqz7ja

Zatoulalo se vám během letu zavazadlo? Přinášíme 5 rad, jak ho dostat zpět co nejdříve

02 emirates_a380_on_roundabout_2Ztráta zavazadla je nepříjemná záležitost, která dokáže zkazit třeba i celou dovolenou. Letecké společnosti sice dělají, co mohou, ale občas tomu nelze zabránit. Podle průzkumů se od roku 2007 globálně podařilo snížit množství zatoulaných zavazadel o více než 50 % – přesto se cestujícím na letištích každý rok ztratí neuvěřitelných 25 milionů kufrů.

Letní výstava unikátních diamantových šperků

prstenSpolečnost DIC, která se specializuje kromě nabídky investičních diamantů, také na výrobu a prodej originálních diamantových šperků, pořádá jako každý rok prodejní výstavu šperků.

Vienna House vstupuje do joint venture se skupinou Absolute Hotel Services

xb-kajrhihqfa1z6qjhxjfl08sc6bjdmvmjo2vn6l2gfd7uyzlvyuym2pxivqjgeck69kpqRakouská hotelová síť Vienna House a thajská Absolute Hotel Services Group (AHS), zabývající se řízením hotelů, vytvořily joint venture za účelem otevírání nových hotelů příslušných značek na trzích v Evropě a v Asii.

Češi nejraději jezdí na dovolenou autem a na cestách sázejí na svoje schopnosti

zvzk V dnešní době lidé tráví na cestách mnoho času, auto se téměř stává jejich druhým domovem. V období letních cest, výletů a dovolených to platí více než jindy. Dle nedávného průzkumu agentury STEM/MARK pro společnost MARS* do této skupiny patří i Češi a přes 70 % českých řidičů si jízdu v autě užívá. Téměř 70 % dokonce jezdí nejraději na dovolenou právě autem.

Nejčastěji vyráží za hranice Pražáci po pětatřicítce

ferrata v jinm tyrolskuVe kterých krajích republiky je nejvíc cestovatelů? Řeší cestovní pojištění spíše muži nebo ženy? Pojišťují se spíše jednotlivci nebo rodiny s dětmi? Na jak dlouhou dobu do zahraničí cestujeme? A liší se cestovní pojištění, které uzavřou ženy a muži? Z dat ČSOB Pojišťovny vychází celá řada zajímavých skutečností, která nabízí na uvedené otázky jasnou odpověď.

Strana 26 z 57