Styl

Tip: JEDINEČNÁ AKCE K OTEVŘENÍ E-SHOPU TEPfaktor!

9swl6qk-i1pasejwcxkhlsejalejwV TEPfaktoru je především cesta cílem, nejdůležitější je dobře se pobavit, uvolnit a sehrát. Nemusíte se bát ani pavouků, klaustrofobie, nebo toho, že nejste sportovní typ. U nás zatím na žádný odporný hmyz sahat nemusíte, stísněné prostory, kde byste se báli uvíznutí, také nenajdete a herní úkoly si vyberete dle svého gusta a kondice bez nutnosti splnit vše. Herní úkoly řešit v libovolném pořadí.

Oslavy sváteku Svatého Patrika v ČR znovu ve velkém, Petřín se rozzáří také zeleně a připojí se k celosvětovému Greeningu

petnsk rozhledna-foto eltodo citelumV rámci oslav se Praha a další města v CR podruhé připoji k celosvětovému projektu Greening, kdy po celém světě je v průběhu oslav irského svátku Svatého Patrika rozsvěcená nebo zeleně nasvicena řada budov a historických památek. Petřínská rozhledna bude "zelená " od středečniho večera 13.března až do ponděli 18.brezna. V neděli budou oslavy vrcholit svatkem Svateho Patrika, ktery je každoročně ve velkém slaven 17. brezna.

LET IT ROLL WINTER 2015

lir-lineup-ver3-pod-sebou-final-aktualizace-1423488077Už 27. února vypukne na pražském Výstavišti Expo zimní edice festivalu Let It Roll 2015. Kromě 13 zahraničních interpretů vystoupí na festivalu i zástupci domácí scény. Let It Roll bude hostit dva významné hráče na drum and bassové scéně, a to legendární noc Noisia Invites a britský label Viper Recordings. Prvními headlinery se stala Noisia a Insideinfo.

Česká premiéra kanadských Three Days Grace na Rock for People

three days graceDějištěm dlouho očekávaného prvního vystoupení kanadské rockově- postgrungeové čtveřice Three Days Grace před českým publikem se stane hradecká edice festivalu Rock for People. Tuzemským fanouškům se tato možnost naskytne v pátek 5. června, kdy vystoupí i další hvězdy jako Faith No More, Limp Bizkit či Hollywood Undead. Od 4. do 6. června se na šesti pódiích Rock for People vystřídá zhruba 100 tuzemských a zahraničních kapel, DJs a dalších uměleckých uskupení.

Češi si oblíbili gastrovíkendy - kam za dobrým jídlem

mpzn9hfptvurlfewxpgbgyvgvzyn2imus3mt59b8hywr5xankuyz5fgkw27dsod6wlxzhsyRáno si ve stylové restauraci vyberete z francouzské, bavorské či jiné speciální snídaně. Dopoledne se naučíte připravovat dobrou kávu nebo se vypravíte za jedlými rostlinami. Na oběd si dáte jídlo z čerstvých regionálních potravin a odpoledne se podíváte na jejich výrobu na farmy. Úroveň večeře zvýší ochutnávka rozmanitých druhů vín, hořící krb a tóny klavíru. Tohle je v poslední době vysněná dovolená mnohých Čechů. Gastrovíkendy jsou čím dál oblíbenější formou odpočinku.

Festival světla rozsvítí 20. a 21. února Plzeň videomappingem, světelnými instalacemi i interaktivními objekty

2ymifsuzzzalek9cmyq7f72qx2kVideomapping, světelné instalace, interaktivní objekty a další umělecká díla spojená se světlem ovládnou v pátek a sobotu 20. a 21. února Plzeň. Na mnoha místech podél řeky Radbuzy proběhne v rámci projektu Plzeň - Evropské hlavní město kultury 2015 Festival světla.

2. ročník Česko-Slovenského plesu.

cesko-slovensky ples 2014 - 4Krása, elegance, šarm, galantnost a gentlemanství – to vše vás čeká na události plesové sezóny roku 2015. 14. února v 18:30 se v Obecním domě v Praze uskuteční 2. ročník Česko-Slovenského plesu.

Creative World - nový kreativní park pro rodiny s dětmi

qi e8a9l42ummbrnfdrmlgidwdpahdp2bonhdn0xy8whxwjhmghe3xjhtgt-7cd3u3nmg6uCreative World je novým konceptem zábavního areálu pro dospělé i děti, který se mění s jarem, létem, podzimem i zimou tak, jako příroda kolem nás. Creative world využívá tradic a svátků země, ve které se nachází. Všechny suvenýry, dekorace či dárky, které si návštěvníci vyrobí a posléze odnesou, jsou založeny na tvořivosti, hádání a kvízech, řešení úloh či příběhu a rozuzlení.

Výjimečné počiny v oblasti turismu oceněny

0die-donau-im-blick-weinherbst-in-der-wachau--niederoesterreich-werbung--o.2608975Na závěr prvního dne veletrhů GO®IONTOUR v Brně byla dnes slavnostně předána ocenění v osmém ročníku soutěže Velká cena cestovního ruchu. Odborná porota ocenila výjimečné projekty v kategoriích Nejlepší jednotná kampaň, Nejlepší turistický produkt, Nejlepší elektronická komunikace, Nejlepší lázeňský a wellness balíček a Nejlepší golfový balíček. Na základě hlasování široké veřejnosti pak byli vyhlášeni vítězové v kategorii Nejlepší cestovní kancelář. Soutěž Velká cena cestovního ruchu 2014/2015 tradičně vyhlásily společnosti Veletrhy Brno a C.O.T. media s cílem přispět ke zkvalitnění nabídky a služeb v cestovním ruchu České republiky.

Strana 39 z 57