Styl

SEZNAM ŽÁNROVÝCH NOCÍ A LABEL NIGHT FESTIVALU LET IT ROLL OPEN AIR 2015

alirKompletní seznam žánrových nocí a label nights festivalu Let It Roll Open Air 2015. Kromě velkých labelů, jako Shogun Audio, Metalheadz, Playaz, Critical Music, Blackout, Eatbrain se na festivalu představí dalších sedm žánrových nocí.

4 tipy, jak v létě sehnat levnou letenku

07 nwave_galapagos_stillKdyž chcete levnou letenku, kupte ji o 3 měsíce dřív. Tak zní zásada zkušených cestovatelů. Co ale dělat, když potřebujeme odletět na poslední chvíli i v době letní sezony?

PREMIÉRA EATBRAIN NIGHT ODSTARTUJE FESTIVAL LET IT ROLL OPEN AIR 2015

aeatbraiEatbrain v současné době patří mezi nejprogresivnější neurofunkové labely a do budoucna se rozhodně máme na co těšit. Maďarský neurofunkový label Eatbrain bude mít svou vlastní noc na festivalu poprvé. Eatbrain night zahájí společně s Metalheadz night třídenní Let It Roll...

Přijďte si zahrát extrémní golf do Špindlu!

foto golfov turnaj 1Hrajete golf a nebojíte se extrémních horských podmínek? Vyzkoušejte si 19. a 20. června Extreme Golf Tournament ve Svatém Petru ve Špindlerově Mlýně. Naprosto ojedinělý zážitek vám poskytne desetijamkové „hřiště" na strmých sjezdovkách s převýšením více než 400 metrů.

Malta Jazz Festival

artworkLetošní ročník festivalu potrvá 4 dny a to od 16. do 19. července 2015, na místo tradičních tří večerů. Čtvrtý den bude nazvaný jako Commonwealth Jazz Day, podporovaný CHOGM Malta a diváci se mohou těšit na dva významné umělce - saxofonistu Soweta Kinch z Velké Británie, který vkládá do jazzu rap. DAlší umělec, basista Richard Bona z Kamerunu, je velmi populární v Paříži a New Yorku.

23 nejvychytanějších věcí na léto v přírodě

k9f6n71c5mn-zmoczsw6zxhlvvwrwsuqc6n0mm7f4juStan, který je jen o malinko lehčí než plechovka piva. Stan pro pět osob, který lehce nafouknete za minutu. Batoh, který složíte do dlaně. Vychytané solární nabíječky, recyklovatelné nádobí a bio příbory nebo expediční jídla. To vše a mnohem více najdete na Výstavě stanů a vybavení do přírody, která se koná až do 9. srpna v pražských Letňanech!

Švýcarský dětský den v Praze

a9Srdečně Vás zveme na Švýcarský dětský den, který se bude konat v neděli 31. 5. 2015 ve sportovně rodinném areálu Yard Resort (Ke Tvrzi 7, Předboj u Prahy).

Soutěžte a vyhrajte dovolenou ve Štýrsku

styrsko3-2Rádi cestujete, ale sousední Rakousko jste zatím pořádně nepoznali? Nyní máte možnost vyhrát voucher na dovolenou v malebném Štýrsku. Štýrsko, spolková země na jihovýchodě Rakouska, láká české turisty na letní dovolenou či prodloužený výlet a mimo jiné nabízí voucher v hodnotě 500 EUR.

Kuchyně Jižního Tyrolska: Alpská chuť s italskou finesou

griesserhof nJižní Tyrolsko je svérázný kraj. Na jednom místě se zde setkávají středomořský uvolněný způsob života a alpská zemitost.Oba tyto prvky se kromě různorodosti krajiny a rozmanitosti zvyků a tradic projevují také v místní kuchyni. Její věhlas se šíří široko daleko a také právě ona bývá často největším lákadlem pro turisty přijíždějící do tohoto kraje pod vrcholky Dolomit. Řada z nich pak směřuje své kroky do selských šenků, které nabízejí domácí produkty ze statku pod hlavičkou značky „Roter Hahn"garantující vysokou kvalitu servírovaných potravin i služeb.

Strana 37 z 57