Styl

Tenkrát na východě aneb divoké devadesátky

staen souborPád komunismu přinesl zemím střední a východní Evropy divoká devadesátá léta, svobodu a s ní i věci, o kterých se po desetiletí smělo hovořit jen šeptem. Západní myšlení vtrhlo do všech aspektů života a to, co do té doby jen bublalo pod hladinou všednosti, díky nespoutanému kapitalismu vytrysklo na povrch.

Muzeum Blanenska představí IGRÁČKA speleologa

rosnatka prostredniBlansko, brána do Moravského krasu, uvede v regionálním Muzeu Blanenska oblíbenou putovní výstavu Fenomén IGRÁČEK. Sedmdesátá výstava se uskuteční v Malé výstavní síni na blanenském zámku. Vernisáž proběhne 15. listopadu v Multimediální síni. Výstavu s IGRÁČKY uvede kurátor výstavy, Zdeněk Rauš.

Vášeň a exotickou všehochuť tradičního Španělska nabídne festival Den flamenka

staen soubor 9Festival Den flamenka, který přinese na pár dní do podzimní Prahy vášnivou i radostnou atmosféru španělské fiesty, se pomalu blíží. Hlavní město se od 22. do 25. listopadu promění v jihošpanělskou Andalusii, která je považována za kolébku flamenka.

Halloween v botanické zahradě plný tajemné atmosféry a her

halloween v botanick zahrad 8Poslední říjnový den patří oslavám svátku Halloween. V trojské botanické zahradě se při této příležitosti už více než deset let koná setkání všech, kteří milují tajemnou atmosféru setmělé zahrady ozářené rozsvícenými vydlabanými dýněmi. Odpoledne od 16.00 hodin čeká na děti řada čarodějnických úkolů a soutěží, během nichž si otestují svou odvahu i zručnost.

Pozvánka na Halloween a dlabání dýní

halloween v botanick zahrad 8 O tom, že vydlabaná dýně s hořící svíčkou vykouzlí úsměv na každé dětské tváři, se přesvědčíte během oslavy svátku Halloween, jenž se v Botanické zahradě hl. m. Prahy slaví už tradičně poslední říjnový den.

Nejlepší lezci se představí Mistrovství České republiky v lezení na obtížnost

foto mr_v_lezen_na_obtnost rok_ 2017_10Poslední říjnová sobota 27. a neděle 28. se ponese v duchu oslav naší republiky, mezi které mohou být beze sporu zařazeny i výkony českých sportovců světového formátu. V pražské Metropoli Zličín se uskuteční ING Mistrovství České republiky v lezení na obtížnost dospělých i mládeže. Fanoušci lezení i široká veřejnost se mohou těšit na jedinečný zážitek a zároveň možnost vidět i špičkové lezce naší země. Účast na Mistrovství potvrdily i lezecké hvězdy Adam Ondra a Jakub Konečný, které se představí v nedělním finále.

Klára Issová, Hana Vagnerová, Lucie Vondráčková, Lenny a další známé osobnosti v projektu Markety Novak (Ne)objevené tváře památek

ne-objeven tve pamtek gabriela koukalov zmek libochovice foto marketa novak nahledMladá úspěšná fotografka Marketa Novak ve spolupráci s Národním památkovým ústavem připravila edici pozoruhodných fotografií celebrit na 11 méně známých a navštěvovaných českých a moravských historických místech – (Ne)objevené tváře památek. Coby ambasadoři se před objektivem objevili například Klára Issová, Hana Vagnerová, Lucie Vondráčková, Lenny, Gábina a Petr Koukalovi či sourozenci Ponerovi.

Jaké nejkurióznější teambuildingové akce firmy poptávají?

ernobylPodzim je za dveřmi a s ním přichází v mnoha firmách období teambuildingových akcí. Co je cílem času stráveného s kolegy mimo pracovní prostředí? Kromě posílení vztahů v kolektivu a poznání spolupracovníků v nestandardních situacích, účastníci mohou navštívit místa, kam by o běžné dovolené nezavítali. Jedinečným příkladem je teambuilding v Černobylu.

Dny českého piva ve smíchovských hospodách i na dvoře pivovaru

dvo 8776Staropramen se připojuje k tradičním oslavám Dnů českého piva. V podání Smíchovského pivovaru se bude slavit ve vybraných hospodách, kde dojde 20. září za přítomnosti pivovarských k slavnostnímu naražení Extra chmelené 12. Oslavy vyvrcholí v sobotu 22. září akcí přímo na dvoře pivovaru Staropramen.

Strana 20 z 57