Čechy a Slovensko Čechy a Slovensko

Čechy a Slovensko

Ut fames Duis nibh arcu pede elit nibh at risus tempus. Nulla semper ac nec sit massa In Curabitur id risus sit. Non ante gravida eros quis justo sed nonummy et Donec et. Hendrerit velit orci sagittis eu Aenean pharetra faucibus eu laoreet nunc. Tincidunt nulla a Nulla eu convallis scelerisque sociis nulla interdum et. Cursus senectus aliquet pretium at tristique hac ullamcorper adipiscing et Donec. Enim montes parturient.

Český cestovní ruchu potřebuje více turistů, kteří zde stráví více času

barokCestovní ruch se mění a stejně tak i jeho vliv na obyvatelstvo. Podíl na tom má především rozvoj internetu, bezpečnostní situace ve světě, ale také fenomén sdílené ekonomiky. Příjmy z cestovního ruchu rostou a vloni tvořily 154,2 miliardy korun, jsou s ním ale spojené negativní jevy.

Plzeňský kraj a město Plzeň oslaví jubileum první republiky.

img 9604 1Festival světla a Historický víkend ve stylu první republiky, výstava Sto let republiky očima pěti plzeňských generací, 100. výročí narození slavných Plzeňanů - herce Miroslava Horníčka nebo fotografa Viléma Heckela, opera Prodaná nevěsta pod širým nebem na náměstí Republiky. To je jen část z akcí celoročního projektu s názvem Plzeň 2018, který vyvrcholí v říjnu velkolepými třídenními oslavami vzniku republiky, a neomezí se jen na město Plzeň, ale rozšíří se do celého Plzeňského kraje.

TIP NA NEVŠEDNÍ ADVENTNÍ VÝLET: Dopřejte si speciální zážitek v pivovarech Plzeňský Prazdroj a Gambrinus – sami či s partou přátel

esk20krumlov20osvobozen20120nahledChcete-li si na chvíli odpočinout od záplavy vánočních světýlek, přeplněných adventních trhů a sladké chuti cukroví či svařeného vína, vydejte se na prohlídku plzeňských pivovarů! Důvěrně se seznámit se světoznámou legendou, pivem Pilsner Urquell, můžete v Pivovaru Plzeňský Prazdroj, kde je pro skupiny přátel nebo kolegů připravena i unikátní týmová hra Cesta pivovarského tovaryše.

Skiareál ve Špindlerově Mlýně oficiálně zahájí lyžařskou sezónu 9. prosince. Lyžařům nabídne třídenní víkendový skipas za cenu jednodenního.

Skiareál ve Špindlerově Mlýně oficiálně zahájí lyžařskou sezónu 9. prosince. Lyžařům nabídne třídenní víkendový skipas za cenu jednodenního. Od pátku 8.12. do neděle 10.12. se tak bude dát lyžovat tři dny jen za 730 korun.

Advent na zámku Loučeň

Advent, dobu předvánoční, zahájí na zámku Loučeň 25. listopadu křtem největšího adventního věnce u nás. Zámek bude v tu dobu vánočně vyzdoben a prohlídky se rovněž obohatí o sváteční atmosféru. Každou adventní sobotu bude připraven tematický program pro rodiny s dětmi. Chybět nebude Mikuláš s andělem a čertem 2.prosince, Strom splněných přání 9. prosince, ani Mše vánoční Jakuba Jana Ryby 16. prosince.

Strana 64 z 107