Čechy a Slovensko Čechy a Slovensko

Čechy a Slovensko

Ut fames Duis nibh arcu pede elit nibh at risus tempus. Nulla semper ac nec sit massa In Curabitur id risus sit. Non ante gravida eros quis justo sed nonummy et Donec et. Hendrerit velit orci sagittis eu Aenean pharetra faucibus eu laoreet nunc. Tincidunt nulla a Nulla eu convallis scelerisque sociis nulla interdum et. Cursus senectus aliquet pretium at tristique hac ullamcorper adipiscing et Donec. Enim montes parturient.

Park Mirakulum: Je nám pět!

18268630 10209271603335680_7547315458981781307_nZábavný Park Mirakulum, který ve středočeských Milovicích nabízí deset hektarů zábavy, oslaví letos na podzim páté narozeniny. „To, že park funguje už pět let, je pro nás důkazem toho, že jsme se před lety rozhodli správně,“ říká majitel a zakladatel parku Jiří Antoš.

TIP NA VÝLET: Dobřichovický piknik aneb Útok na český rekord – v neděli 10. září na břehu Berounky

2wap9juhisl 5x2qltibgyvgvza7b-1iy92p4-4fgxch3_evnd9sivgkw27dsod6wlxzhsyDeka, koš s občerstvením, dobrá nálada a chuť aktivně prožít nedělní odpoledne – taková je vstupenka na Dobřichovický piknik. V neděli 10. září se v Dobřichovicích na louce u Berounky bude nejen odpočívat, hodovat a bavit se, ale také útočit na český rekord – k jeho překonání je zapotřebí alespoň 600 účastníků pikniku.

Zářijový tip z Klášterů Český Krumlov: Dny evropského dědictví,

fdc1ynbntabztdmkkgbd73-qy-ozvyiqesm5s0edj sdv9vtqppvykv4r0ixhdtojjdhwnoRádi byste se s letošními prázdninami rozloučili opravdu nevšedním zážitkem? Vypravte se v sobotu 2. září do areálu unikátního trojklášteří v historickém centru Českého Krumlova na akci Konec prázdnin v klášteře! Na klášterním dvoře se při této příležitosti od 10 do 18 hod. otevře mnoho řemeslných dílen, ve kterých se můžete od hrnčíře, brašnáře, sedláře, knihaře, kováře, pekařky, valchářky či sklářky naučit dovednostem našich předků a vlastnoručně vytvořit tradiční řemeslný výrobek.

Česká republika láká stále více zahraničních turistů

ivan nehera_novyzamek_kostelec_no-569x433Česká republika je dlouhodobě populární destinací nejen pro tuzemské, ale i pro zahraniční turisty. Oblibu ukazují i aktuální data Českého statistického úřadu pro druhé čtvrtletí.

Dovolené v Česku a na Slovensku jsou stále atraktivnější

dsc 02691Průzkumy ukazují, že letošní léto bude pro Čechy a Slováky opět nejatraktivnější dovolená doma a v sousedních státech. Může za to přetrvávající bezpečnostní situace v nedávno nejnavštěvovanějších přímořských destinacích, jako jsou Egypt, Turecko, ale i zdražování v bezpečném Chorvatsku.

Strana 67 z 107