Čechy a Slovensko Čechy a Slovensko

Čechy a Slovensko

Ut fames Duis nibh arcu pede elit nibh at risus tempus. Nulla semper ac nec sit massa In Curabitur id risus sit. Non ante gravida eros quis justo sed nonummy et Donec et. Hendrerit velit orci sagittis eu Aenean pharetra faucibus eu laoreet nunc. Tincidunt nulla a Nulla eu convallis scelerisque sociis nulla interdum et. Cursus senectus aliquet pretium at tristique hac ullamcorper adipiscing et Donec. Enim montes parturient.

TIP NA VÝLET: Plzeňské dvorky 2018 – Vydejte se na vzrušující cestu po tajemných zákoutích západočeské metropole

plze sk dvorkyRádi objevujete skrytá místa, mimo oficiální turistické trasy? Pak zažijte dvorky! Netradiční festival Plzeňské dvorky 2018 v sobotu 19. května zpřístupní 18 známých i méně známých dvorků v centru západočeské metropole, spolu s jejich poutavými příběhy a historií.

Na kole kolem Kašperských Hor

Šumava je ráj cyklistů! Vybrali jsme proto několik tras, na které se můžete vydat s dětmi, na romantickou cestu s partnerem, ale i takové, kde si dáte pořádně do těla!aas

Víkendový tip: Kašperk za Karla IV. Oživená historie aneb zručnost a vzdělanost za Karla IV

hradn slavnostiVěděli jste, že letos, v roce 2018, slavíme dvě zajímavá výročí spojená se zakladatelskou činností Karla IV.? Je to právě 670 let od založení Karlovy univerzity, založení Nového Města pražského a hradu Karlštejn. Proto prostřednictvím oblíbeného formátu oživené historie se na Kašperku představí důležité aspekty středověkého písemnictví, medicíny a stavitelství.

Mirakulum: Startujeme 14. dubna

parkPo zimní pauze se Park Mirakulum znovu otevře v sobotu 14. dubna. Pro svou už šestou sezonu park opět přichystal řadu novinek, takže si na své přijdou nejen ti, kdo v něm ještě nikdy nebyli, ale i ti, kteří do Milovic míří pravidelně. Po předchozích letech, které byly ve znamení velkého budování, se pracovníci parku letos zaměřili hlavně na zvýšení návštěvnického komfortu.

Mirakulum: Startujeme 14. dubna

dsc 2498Po zimní pauze se Park Mirakulum znovu otevře v sobotu 14. dubna. Pro svou už šestou sezonu park opět přichystal řadu novinek, takže si na své přijdou nejen ti, kdo v něm ještě nikdy nebyli, ale i ti, kteří do Milovic míří pravidelně. Po předchozích letech, které byly ve znamení velkého budování, se pracovníci parku letos zaměřili hlavně na zvýšení návštěvnického komfortu.

Strana 61 z 107