Čechy a Slovensko Čechy a Slovensko Skiareál ve Špindlerově Mlýně oficiálně zahájí lyžařskou sezónu 9. prosince. Lyžařům nabídne třídenní víkendový skipas za cenu jednodenního.

Skiareál ve Špindlerově Mlýně oficiálně zahájí lyžařskou sezónu 9. prosince. Lyžařům nabídne třídenní víkendový skipas za cenu jednodenního.

dec

Skiareál ve Špindlerově Mlýně oficiálně zahájí lyžařskou sezónu 9. prosince. Lyžařům nabídne třídenní víkendový skipas za cenu jednodenního. Od pátku 8.12. do neděle 10.12. se tak bude dát lyžovat tři dny jen za 730 korun.

Tradiční Ski opening nabídne o druhém prosincovém víkendu koncert Janka Ledeckého, lyžařské závody nebo exkluzivní předpremiéru nového filmu Špindl včetně autogramiády herců. Lákadlem bude ale především lyžovačka za zvýhodněné ceny. Třídenní skipasy pořídíte v rámci openingu jen za cenu jednodenního.

„O Ski openingovém víkendu, tedy od pátku 8. do neděle 10. prosince, nabídneme našim návštěvníkům třídenní skipasy za cenu jednoho. Tři dny lyžování tak vyjdou na pouhých 730 korun. Lyžaři ušetří přes dva tisíce korun," uvedl obchodní a marketingový ředitel Skiareálu Špindlerův Mlýn René Hroneš s tím, že výhodné skipasy bude možné zakoupit pouze předem přes e-shop zákaznického systému GOPASS na www.gopass.cz. Pokud zájemci o lacinější skipasy ještě nemají věrnostní kartu GOPASS, stačí se zdarma zaregistrovat. Členové mají kromě výhodnějších lyžování po celou zimní sezónu i levnější občerstvení v restauracích a aprés-ski barech, nižší ceny v půjčovnách lyžařského vybavení a mohou čerpat spoustu výhod.

Návštěvníci Špindlerova Mlýna se mohou kromě lyžování těšit během Ski openingu i na bohatý doprovodný program. Pro děti bude připraven skákací hrad se skluzavkou, soutěže i spousta dárků. Ve Svatém Petru se pojede první závod série S ČT Sport na vrchol pro amatérské lyžaře. Na pódiu vystoupí Abba Stars, Janek Ledecký se svou kapelou nebo Las Vegas se svou show. Během dne se pak můžete těšit na rozhovory a autogramiádu herců nového filmu Špindl, který se v největším krkonošském středisku minulou zimu natáčel. Do Špindlu zavítá Marek Vašut, Jakub Kohák, Anna Polívková, Jan Révai, Josef Mladý, Kateřina Klausová nebo například Anita Krausová. Po setmění pak čeká návštěvníky exkluzivní předpremiéra samotného filmu Špindl, který jde oficiálně do kin 21. prosince.