TRAVELNEWS.CZ

Styl

Ve Špindlu odstartuje o víkendu lyžařská sezóna

0audi ski opening 2014 programOficiální zahájení letošní lyžařské sezóny plánuje na nadcházející víkend Skiareál Špindlerův Mlýn. Milovníci lyžování i snowboardingu se mohou těšit na zasněžené sjezdovky, zvýhodněné skipasy i bohatý doprovodný program.

Štědrý den versus Silvestr, za vánoční dovolenou si Češi připlácí 9 000 Kč

2zlw ja7ial1yjbxji2jizp-tz4s2dopaupwm0rhf8gasfkpmszqglmsy3bluo-cqmr7jq4Vánoční svátky propuknou již za necelý měsíc. Stále více Čechů využívá toto období k odjezdu na zahraniční zimní dovolenou. Profilují se dva tábory turistů, jedni vyrážejí do exotických destinací za sluncem, druzí míří do lyžařských středisek. Poptávka na Vánoce a na Silvestra se však liší. Zatímco Štědrý den tráví cestovatelé raději v teple, pro oslavy příchodu nového roku volí spíše hory.

Přijďte zažít Asii! China Tours v sérii přednášek představí netradiční pohled na exotické země

1ptdbxx1qhxojxbmmpgifmhiCestovní kancelář China Tours připravila sérii přednášek pro všechny zájemce o cestování. Představí v nich asijské země, na které se specializuje, z netradičního pohledu. Přednášky se uskuteční v několika českých i moravských městech. Zájemci se jich budou moci zúčastnit do konce dubna, kdy celý cyklus skončí. Vstupné na přednášky je ve většině případů zdarma, výjimečně za nízký poplatek.

TEPfaktor

9smejqrqovqman1m7916mmqvjk-gmte63j2nvozgoqhdxvn81hr2fy790aeaidytlxxoh4eČeká vás rozličných úkolů, zdolávání překážek, luštění šifer…DOBRODRUŽSTVÍ, TAJEMNO A VÝZVA!

Ze Simony Stašové je drsná a nekompromisní Železná Lady!

wyf8yyxafpuake38xarwbrgtcioy0iji4fh5qrtjxe0ml09fghlzvulrjnvuxtbny-k88zuKalendář PROMĚNY 2015 fotografa Petra Kurečky a režiséra Marka Škarpy se při svých proměnách českých osobností v ty světové nebojí ani oscarové konkurence. Zapomeňte na Meryl Streepovou, jedinou Železnou Lady je od teď Simona Stašová!

Soutěž o výlet do vesmíru za milion korun - informace

n19jzsdttxe9ttnu65bscjwxzid 37n-jilz5odchmxplraudh1xjmbvqn9yybrrt-3a97kPrávě probíhá soutěž o cestu do vesmíru pro tebe a tvé tři přátele v hodnotě milion korun. Soutěžit můžeš do 21. listopadu!

Praha se stane tranzitním hubem pro Kanárské ostrovy

dtienuyxy7wd nju7pqi2szhnheulsxpjawuhlrab0yjqfkxflwtadalek9cmyq7f72qx2kUčinit z Prahy tranzitní hub střední a východní Evropy pro Kanárské ostrovy je hlavní vizí plánu, který na tiskové konferenci CANARY ISLANDS –LATITUDE OF LIFE, prezentovali zástupci společností Canaria Travel, Travel Service a Smart Wings a Letiště Václava Havla. Tento unikátní krok přijel do metropole Česka podpořit také prezident regionální vlády Kanárských ostrovů, Jeho Excellence Paulino Rivero.

Z Brna do Londýna – tipy kam za zábavou a předvánočními nákupy

5o7jwx-nu8c7yu9wfzpo rabejs 8pjwv8cmjdkjtupknp-bmgh509rjhnpmvshfw-e0680Londýn je jednou z nejnavštěvovanějších evropských metropolí. Svými památkami, muzei a galeriemi, ale i bohatou kulturní a zábavní nabídkou láká návštěvníky i v podzimních a zimních měsících. Z Letiště Brno, druhého největšího letiště v ČR, je cestování do Londýna snadno dostupné. Ročně využije tuto možnost přibližně 75 000 cestujících. Brno spojují s Londýnem pravidelné linky společností Ryanair (7krát týdně za příznivých cen letenek, které začínají od 550 Kč) a Wizz Air (3krát týdně za příznivých cen letenek, které začínají od 600 Kč).

Velkolepá vodní show z New Yorku v Praze

btbgmkqz6txhqzm 4w8hvsmeixbosteampucxbvbdsq6abcok2nsyvnm1ajfcmg0wn7twmqNevšední zážitek pro širokou veřejnost nabídne velkolepá vodní show, která slavila úspěch u diváků v New Yorku. K vidění bude ve dnech 9. – 11. října v samotném srdci Prahy a to zcela zdarma u příležitosti prvního losování miliardářské loterie Eurojackpot v Čechách.

Strana 41 z 57