Styl

Jamie Oliver odhaluje tajemství kulinářské fotografie

nikonjamie1Fotografování jídla se stalo v posledních letech trendem, který ovládl sociální sítě a stal se horkým favoritem blogerů v celé Evropě. Jak tedy vytěžit maximum z vaší digitální zrcadlovky, aby se nad vašimi snímky sbíhaly lidem sliny a abyste okouzlili milovníky dobrého jídla?

Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů

img 1432Mnoho z nás zná Kypr jako místo oddechu s krásnými plážemi, přívětivým klimatem, proslavenými turistickými zákoutími a v posledních dnech i ekonomickými skandály. A právě na Kypr se vypravil filmový štáb pod režisérskou taktovkou Petra Nikolaeva (Lidice, A bude hůř), aby zde natočil klíčové scény pro unikátní film a docu – dramatickou sérii Cyril a Metoděj.

Saul Steinberg: The Americans Velkolepá nástěnná koláž v Muzeu Ludwig

Nástěnná koláž s názvem The Americans Saula Steinberga bude až do 23. června 2013 k vidění v muzeu Ludwig v Kolíně nad Rýnem. Dílo, které na délku měří přes 70 metrů, bude celé vystaveno poprvé od roku 1958. Expozice bude doplněna výběrem kreseb autora z padesátých let a rovněž jeho výtvarnými pracemi pro americké časopisy.

Wizz Air spouští nový program pro výběr Ambasadora značky

a320 wizzairWizz Air, největší nízkonákladová letecká společnost ve střední a východní Evropě, spustil svůj nový program Ambasador značky založený na bezchybných službách a prozákaznicky orientované palubní posádce. Z více než 900 členů palubních posádek společnosti Wizz Air bylo vybráno 70 finalistů a cestující Wizz Air mohou nyní hlasovat pro svého oblíbeného člena posádky, aby se tak stal Wizz ambasadorem pro roky 2013 a 2014.

Podpis dohody EU a Tuniska o cestovním ruchu

Elyes Fakhfakh, ministr cestovního ruchu Tuniské republiky, a Antonio Tajani, viceprezident Evropské průmyslové a podnikatelské komise, podepsali v listopadu 2012 listinu o intenzivním rozvoji dialogu mezi Tuniskem a Evropskou unií v oblasti cestovního ruchu a potvrdili tak důležitost tohoto odvětví ve středomořské oblasti.

Linka Českých aerolinií Praha – Berlín oslaví 65

csa-planeČeské aerolinie si připomenou 65. výročí od zahájení pravidelného leteckého spojení do Berlína. Historicky první obchodní let do metropole Německa s pasažéry na palubě uskutečnily Československé aerolinie v pondělí 1. března 1948 letounem typu Douglas DC-3. Linka do Berlína, na letiště Schönefeld, byla tehdy operována pouze tři krát týdně.

TUI upevňuje pozici v Tunisku

Evropská jednička v cestovním ruchu TUI upevní v roce 2013 svou pozici na tuniském trhu. Prostřednictvím svého hotelového řetězce RIU vlastní v Tunisku 10 hotelů, což představuje kapacitu 8 000 lůžek.

Acqua for Life

dsc 6882Voda. Nikdo z nás si nedovede představit jaké to je, mít jí nedostatek. Ale všichni víme, že jsou místa, ve kterých lidé denně bojují i o pár mililitrů. Právě kvůli těmto oblastem vznikají projekty, jako je Acqua for Life, se kterým je již třetím rokem spojena značka luxusních parfémů Giorgio Armani. Možnost pomoci si nenechala ujít řada českých VIP.

Oslavy Jameson St. Patrick´s Live Celebrations

jzone

Irské oslavy svátku Svatého Patrika dávno překročily hranice své vlasti. S nadšením se k nim připojují lidé po celém světě. Vše co je Irské, má zkrátka 17. března zelenou. Své poselství tak šíří vlastenečtí Irové do všech koutů Země – živým příkladem je ryze Irská značka Jameson, která už tradice své vlasti rozšířila prakticky do celého světa. I Praha se v letošním roce zapojí do celosvětových oslav Jameson St. Patrick´s Live Celebrations v JAMESON ZONE v Praze v Dlouhé ulici.

Strana 47 z 57