Styl

Dolní Rakousko v plném květu

foto 2.2530662Nejkrásnější pohled na dolnorakouskou krajinu v plném květu se naskýtá na Moštové cestě v kraji Wachau.

3 nejopuštěnější místa planety

hashima island 0284-575x381Vidíte domy, ulice, leckde i parky s lavičkami. Chybí jediné – lidé. Taková jsou nejopuštěnější místa na světě, z nichž se moderní civilizace vytratila někdy i během pár hodin. Vstoupit na takové území se nikdo neodváží – až na hollywoodské filmaře, televizní dokumentaristy nebo otrlé turisty.

Hubněte a jezte zdravěji, po mexicku

burritoVyvážený poměr energetického příjmu a výdeje a vhodná skladba jídelníčku jsou pro úspěšné shození povánočních kilogramů zcela základními předpoklady. Bez rozumného množství aktivního pohybu se sice neobejdeme, ale klíčovým prvkem je stravování

Svatba snů v Dominikánské republice

svatba plDominikánská republika je oblíbenou svatební a líbánkovou destinací. Zdejší hotelové řetězce nabízejí luxusní a zároveň cenově výhodné svatební balíčky. S originální nabídkou nyní přichází Hard Rock Hotel & Casino Punta Cana. Snoubencům, kteří si v Hard Rocku zarezervují pětidenní pobyt, vystrojí zdarma svatební obřad a hostinu.

Mateřská láska versus luxusní kýč aneb nejdražší dětské pokoje celebrit

gwyneth paltrow s dcerou 1Luxusní, kýčovité a přemrštěné. Přesně takové jsou dětské pokojíčky světových celebrit. At´ už supermodelka Heidi Klum , herečka Gwyneth Paltrow nebo manželský pár Beyoncé a Jay-Z , všechny tyto celebrity chtějí dopřát svým dětem ten největší luxus a pokoj snů, i když na někoho může působit spíš jako kýč.

5 mýtů o lyžování

skolicka lyzovani v alpach foto zdroj neckermann ckDokonce i v dnešní době, kdy zimním sportům holduje stále více a více lidí, panují na tomto poli některé zažité mýty, které sice nemají reálné opodstatnění, ale často se jimi nejeden lyžař řídí. Které to jsou? Specialisté dali dohromady pět nejčastějších mýtů a polopravd, které se (nejen) na sjezdovkách mnohdy uplatňují.

Při zpoždění letecké dopravy nad 3 hodiny mají cestující nárok na finanční náhradu

b777 - clean version for presoV souvislosti s včerejším případem mnohahodinového zpoždění letecké dopravy ze Srí Lanky do Prahy informujeme, že dle rozhodnutí Evropského soudního dvora ze dne 23. října 2012 mají cestující nárok na odškodnění v případě dlouhých zpoždění, obdobně jako je tomu v případě zrušení letu.

ENNIO MORRICONE slaví 85.narozeniny a přijíždí na exkluzivní koncert do České republiky

morricone 5Světově proslulý italský skladatel filmové hudby Ennio Morricone oslaví 10. 11. 2013 kulaté jubileum. Autor legendární skladby Muž s harmonikou z filmu Tenkrát na Západě či ústřední melodie snímku Profesionál s J. P. Belmondem v hlavní roli, trojnásobný držitel ceny Grammy, majitel Oscara za celoživotní dílo a jeden z nejoblíbenějších hudebních autorů Quentina Tarantina slaví 85. narozeniny.

České pivo: v čem je jiné než ostatní

Pivn ppitek cspas

Výzkumný ústav pivovarský a sladařský (VÚPS) zveřejnil nové poznatky o složení českého piva. Analýzou 38 vzorků piv plzeňského typu potvrdil rozdíly ve složení oproti pivům zahraničním. Dlouhodobé výzkumy ukazují, že látky obsažené v pivu působí pozitivně na lidský organismus.

Strana 45 z 57