TRAVELNEWS.CZ

Berlín na otočku: Co dělat a vidět v Berlíně za 1 den!

1ducjjhzof2k2ekjztwexsxsw70zxmraluntytz _n2x8mnfhojvrtihui54n4beqqoyjthyCo všechno se dá stihnout za jeden den v hlavní německé metropoli? Návštěva televizní věže, na které ční papežova pomsta, Braniborské brány nedaleko prokletého hotelu Adlon či Reichstagu ze skla. Dovíte se, proč street arteři mají smůlu u Židovského památníku a zdolání 270 schodů Berlínské katedrály vás odmění vyhlídkou na město. Do Berlína se navíc nyní můžete vydat takzvaně na otočku, ráno tam a večer zpět. A pozor: autobusy Eurolines vás tam i zpět do 15. června zavezou jen za 900 Kč!

Zažijte to nejlepší s Korutanskou kartou

edwardgroeger kaerntenwerbung weissensee05Malebná, až 28°C teplá jezera jako malá moře zvoucí ke koupání. Zasněná, sytě zelená horská krajina. Azurově modré nebe. Tahle barevná paleta obohacuje nabídku akcí a událostí, které jsou letos v létě výjimečně pestré, vybroušené a až neskutečně zářivé. Rodinná dovolená v Korutanech, na slunečné straně Alp, přináší pestré barvy do života. Je nejvyšší čas pro rodiny, milující zábavu, tyto zážitky objevit.

Léto na Zugspitze: aktivně v Tyrolské Zugspitz Areně

c0150f00c2f926c45bf05ed02276a896 2 xlNapínavé nabídky pro rodiny, přes 150 turistických stezek a 100 cyklostezek pro horská kola dělají z tyrolské strany Zugspitze jednu z nejrozmanitějších aktivních oblastí. Ideální pro nováčky na horských kolech: technické kurzy pro trailové začátečníky.

Arlberg: Pět hvězd, které mají jméno

lech-am-arlberg--lech-zuers-tourismus--owinterpanorama-arlberg--arlberg-tourismus-gmbh--o340 kilometrů značených sjezdovek, 200 kilometrů variant pro milovníky jízdy ve volném terénu, 94 lanovek a vleků, průměrné množství sněhu sedm metrů od listopadu do května a spolehlivá záruka slunečního svitu – to je absolutní špička mezi zimními středisky.

Ve Špindlu odstartovala jarní sezóna. Návštěvníky čeká snowboardový happening i lacinější skipas

4tt lh xetiukxo dr2kdlqednnnzzregt6tgldkoyxdz8wyz1eV největším krkonošském středisku lyžařská sezóna rozhodně nekončí. Jarní sluneční paprsky lákají naopak do areálu stále více lidí. Špindlerův Mlýn nabízí stále výborné sněhové podmínky, minimální fronty u lanovek a jednodenní skipasy za pouhých 490 korun. Od čtvrtka do neděle se můžete těšit i na snowboardový happening Burton Špindl Spring Sessions s bohatým programem.

Co je v Evropě zadarmo: Muzea, koncerty i špičkoví kadeřníci

6sobbh2skc0-zvgv y4qcKdo by nechtěl nějakou tu korunu ušetřit? V evropských metropolích je spousta muzeí, galerií, koncertů a zajímavých akcí, na které je vstup zdarma. Ušetřit navíc nyní můžete i na dopravě. Do Berlína, Vídně, Amsterdamu, Budapešti, Paříže a dalších 40 destinací v Evropě vás do 31. března 2015 svezou autobusy Eurolines 2 za cenu jednoho!

Na korutanských sjezdovkách s prvním jarním sluncem

0assfeld.atsonnenskilauf-genuss-nassfeld-oesterreich-02Korutany nejsou jen nejjižnější spolková země Rakouska, ale také nebo právě proto jsou plné slunce. Každoročně se lyžaři a stejně tak snowboardisté těší na jarní lyžování pod slunečními paprsky na perfektně upravených sjezdovkách v jednom z 24 zimních středisek.

Radost ze života na pět písmen: Kolín

koeln christopher street day 64 retDo Kolína, historického města nad Rýnem, proslulého svým chrámem, se můžete těšit na umění a kulturu, karneval a Kolínským. A samozřejmě na to, že se sem jednou vrátíte. Kolín je totiž spíše srdeční záležitostí, spíše něco jako pocit či přístup k životu. A vše se tu točí kolem celosvětově proslulého chrámu, dominanty a srdce tohoto města na Rýnu, nad kterým trůní jako gigantický strážce.

Mnichov: Za romantikou (nejen) na Valentýna

jli7d8kcf8qd84me0d7escyhyi3-yjsqcgjjkhxzthafhcdsfl7ie0wdfovyjyirvrsunumMálokdo to ví, ale Mnichov je ideálním místem, kam vzít svou drahou polovičku na romantický výlet. Po neodmyslitelné procházce tímto krásným městem se můžete vydat do nejkrásnějších lázní v Evropě, dát si delikatesy, lahodné víno či pár koktejlů ve vyhlášených restauracích a barech, anebo si dopřát jedinečné koupání pod hvězdami.

Strana 20 z 30