Čechy a Slovensko Čechy a Slovensko

Čechy a Slovensko

Ut fames Duis nibh arcu pede elit nibh at risus tempus. Nulla semper ac nec sit massa In Curabitur id risus sit. Non ante gravida eros quis justo sed nonummy et Donec et. Hendrerit velit orci sagittis eu Aenean pharetra faucibus eu laoreet nunc. Tincidunt nulla a Nulla eu convallis scelerisque sociis nulla interdum et. Cursus senectus aliquet pretium at tristique hac ullamcorper adipiscing et Donec. Enim montes parturient.

Na Den Vltavy svezou Pražany zdarma gondoly, historický dvojstěžník, vyhlídkové lodě i přívozy

a7Tip na sobotu 21. března: Na Den Vltavy svezou Pražany zdarma gondoly, historický dvojstěžník, vyhlídkové lodě i přívozy.

V Nízkých Tatrách se bude o víkendu lyžovat v bikinách

650wd7mfogdqlpmjsmbnba m-njrzg4moq8s1rkzvlhnov-bub3o_lmayuChystáte se o víkendu na jarní lyžovačku do hor? Vydejte se k našim sousedům do Nízkých Tater. V Jasné vás čekají ideální sněhové podmínky, zábava na sněhu pro celou rodinu nebo například čtvrtý ročník oblíbeného závodu Bikini Skiing. Hromadný sjezd v bikinách se uskuteční pod Chopkem v sobotu 14. března a zúčastní se ho i známé české tváře.

První turnaj ve volejbale na sněhu v České republice unikátně ve Špindlerově Mlýně

4yycdjbu3az56baqhhovjgffbfe2g3d9fhp0j4lom5rzwlleuqdxalmsy3blie-ccfcChystáte se o víkendu na hory? Vydejte se do Špindlerova Mlýna, kde vás kromě jarního lyžování a minimálních front u lanovek čeká také první turnaj ve volejbale na sněhu v České republice v rámci evropské Snow Volleyball Tour 2015.

Víkendový program s dětmi v Českém Krumlově

96-mf5lfilqzsspa7zc0ifaxkr0ljqvnfjc2dujvlbdagl7n5b9q1lxzhvxi 5kb5yueddmProžít příjemné nedělní odpoledne společně s dětmi, a přesto každý po svém, výtečně se najíst, napít a ještě se leccos užitečného naučit a nového dozvědět... Sen o ideální volnočasové aktivitě pro celou rodinu proměňují v realitu v hostinci Depo v Českém Krumlově.

Chopok se chystá na freeridový závod se špičkovými světovými jezdci

88zuNejlepší freeridové zóny na Chopku v Nízkých Tatrách budou od 27. února do 2. března 2015 hostit 13. ročník závodu CGC Jasná Adrenalin. Špičkový freeridový závod získal letos dokonce čtyři hvězdy.

Strana 87 z 107