Čechy a Slovensko Čechy a Slovensko

Čechy a Slovensko

Ut fames Duis nibh arcu pede elit nibh at risus tempus. Nulla semper ac nec sit massa In Curabitur id risus sit. Non ante gravida eros quis justo sed nonummy et Donec et. Hendrerit velit orci sagittis eu Aenean pharetra faucibus eu laoreet nunc. Tincidunt nulla a Nulla eu convallis scelerisque sociis nulla interdum et. Cursus senectus aliquet pretium at tristique hac ullamcorper adipiscing et Donec. Enim montes parturient.

Špindlerovské otevírání léta: bohatý program pro rodiny s dětmi, akce „1+1 zdarma“ i závod horských kol

dehchdh4kvxcw5bjsrzebm6tgp7zeibpugpzusslgxzf3vukbeh6apdek2-5dmgf62dzzbkyNejvětší české horské středisko oficiálně otevírá poslední květnový víkend letní sezónu. Těšit se můžete na tradiční opening Špindl Bike Parku, v němž najdete tratě jak pro zkušené bikery tak i pro začátečníky, na první závod Českého poháru MTB Downhill, slavnostní zahájení provozu výletních naučných stezek, otevření lanovky na Svatém Petru nebo přehlídku dravců a ukázky sokolnictví. Využít můžete i spoustu slev v rámci projektu „1+1 zdarma" po celém Špindlu.

Tip na výlet: Za zlatem a zážitky do Kašperských Hor

web-kasperk--kredit-nebespanPřezdívá se jim zlatá brána Šumavy, protože právě tady začínala slavná obchodní stezka do Německa. Obchodníci po ní putovali už za Karla IV. a vy se tady i dnes můžete na chvíli ocitnout v jejich kůži, v době, kdy se tady těžilo zlato. Zlaté časy však zažívají Kašperské Hory i dnes. Přesvědčte se o tom...

Tip na výlet: Šumavský hrad Kašperk zve na víkend plný buchet

hrad kaperkStrážní hrad Kašperk, s 886 metry nadmořské výšky nejvýše položený královský hrad v Čechách, je během turistické sezóny dějištěm mnoha zajímavých akcí, které nadchnou návštěvníky všech generací. O víkendu 30. – 31. 5. bude majestátní středověký hrad uprostřed šumavské přírody plný buchet. Proč se v hlavní roli ocitnou právě buchty?

Červnový rodinný den ve Špindlu nabídne spoustu atrakcí pro děti, filmové hvězdy i večerní běžecký závod

lokyPlánujete s rodinou jarní výlet do přírody? Navštivte největší české horské středisko v Krkonoších. První červnovou sobotu se ve Špindlu uskuteční první ročník běžeckého závodu RAJEC Špindlerův Mlýn Night Run. Ten bude vyvrcholením rodinného dne s bohatým programem pro děti i dospělé. Těšit se můžete na spoustu soutěží, dětské atrakce, terénní tříkolky, Špindl Bike Park, první 3D letteringové hřiště, české olympioniky i herecké hvězdy chystaného filmového debutu Vojty Kotka.

Lázně Luhačovice připravili nový projekt LUHAČOVICE V TANCI

aPůvabné lázeňské městečko Luhačovice, díky bohaté nabídce kulturního vyžití, je právem považováno za kulturní a společenské centrum jihovýchodní Moravy. Ještě před otevřením nové lázeňské sezóny překvapí akciová společnost Lázně Luhačovice novým projektem LUHAČOVICE V TANCI, který bude probíhat ve dnech 26. - 29. 4. 2015. Informoval o tom Ing. Jiří Dědek, MBA, výkonný ředitel Lázní Luhačovice, a. s.

Strana 85 z 107