Čechy a Slovensko Čechy a Slovensko

Čechy a Slovensko

Ut fames Duis nibh arcu pede elit nibh at risus tempus. Nulla semper ac nec sit massa In Curabitur id risus sit. Non ante gravida eros quis justo sed nonummy et Donec et. Hendrerit velit orci sagittis eu Aenean pharetra faucibus eu laoreet nunc. Tincidunt nulla a Nulla eu convallis scelerisque sociis nulla interdum et. Cursus senectus aliquet pretium at tristique hac ullamcorper adipiscing et Donec. Enim montes parturient.

Vysoké Tatry přilákaly v létě rekordní počet turistů

aquacity poprad 1Kdy jindy poznat jihotyrolskou gastronomii, než při příležitosti oslav jídla a vína. Törggelen, největší událost podzimu v Jižním Tyrolsku, začíná již na konci září na statcích místního farmářského sdružení Roter Hahn. 26. září v 19:00 se rozžehnou kaštanové ohně tzv. Keschtnfeuer, které oficiálně zahájí slavnosti Törggelenu. Na 24 farmách budou farmáři, kromě nabídky kvalitního vína, pražených kaštanů a přípravy místních specialit, organizovat výlety a degustační programy.

Lipno dětem aneb den s Integrovaným záchranným systémem

d-1440425741-izsNejen děti se mohou těšit na další dětský den Lipno dětem aneb den s Integrovaným záchranným systémem. Zábavnou formou se dozvíte, jak pracují při záchranné akci policie, hasiči, letecká záchranná služba, vodní záchranná, horská služba aj. Po celý den nás čekají ukázky jednotlivých složek a ukázky techniky, kterou si budete moci prohlédnout pěkně z blízka. Chybět nebudou ani ukázky jednotlivých složek. Návštěvníci si budu moci také vyzkoušet simulátor převrácení z Centra dopravní výchovy Vyškov nebo se projet na dětském hřišti od BESIP.

Novinářská "letka" na Dýšině!

jgd-bak l7seaplhfrpyqpy3rcekx6rvqthaji7y25mnya9qrmsljqz1sh8savqll41glxkV pořadí již 6. ročník novinářského golfového turnaje Tipsport Press Open 2015, který se uskutečnil ve středu 26. srpna 2015 na golfovém hřišti Golf Park Plzeň - Dýšina, důkladně prověřil golfové umění všech zúčastněných hráčů i hráček. Pochválit musíme nejen perfektní kondici hřiště, ale i skvělou organizaci a zázemí přímo na místě.

Znojmo bude o vinobraní v záplavě vína a burčáku

rwbjcrvhbq7xrts9mvlhlwneyba9rccgtvj 3nzml4m-3orxulcwh5omfegfsqh0mr4taaqVinobraní bez vína a burčáku je nemyslitelné, jejich všudypřítomná nabídka vám během 32. ročníku Znojemského historického vinobraní poskytne spoustu příležitostí vychutnat si ty nejlepší vzorky ze znojemské vinařské podoblasti. K tomu budete mít možnost si své znalosti o víně i otestovat, a to pod dohledem jednoho z nejpovolanějších odborníků.

Tip: Vyrazte na hory do Špindlerova Mlýna

2ii4el8l8fcjbvwiahdpnxh8ebjqbiokvtx3qv3ld4g6jxumwmtclzuuhfanuqn8gsy1cawTeprve třetí plnohodnotnou letní sezónu zažívá v letošním roce Skiareál Špindlerův Mlýn. Dříve fungovaly lanovky v letní sezóně v největším krkonošském středisku jen jako přibližovadlo na hřebenové túry, nyní nabízí areál pod vedením akciové společnosti Melida širokou škálu vyžití pro dospělé i děti. Letos středisko očekává během léta přes 120 tisíc návštěvníků, což je více, než mají některé areály v lyžařské sezóně.

Strana 83 z 107