Čechy a Slovensko Čechy a Slovensko

Čechy a Slovensko

Ut fames Duis nibh arcu pede elit nibh at risus tempus. Nulla semper ac nec sit massa In Curabitur id risus sit. Non ante gravida eros quis justo sed nonummy et Donec et. Hendrerit velit orci sagittis eu Aenean pharetra faucibus eu laoreet nunc. Tincidunt nulla a Nulla eu convallis scelerisque sociis nulla interdum et. Cursus senectus aliquet pretium at tristique hac ullamcorper adipiscing et Donec. Enim montes parturient.

Na Staroměstském náměstí bude k vidění největší vánoční sbírka dobových pohlednic Josefa Lady

infkmed-mjk6498niabfv-ccy3ilmd5fycblvjvtu8e-aiwx16sbhq3gf6qz7ko2fpgvwoiKuriózní předměty, osobnosti s rekordními dovednostmi a originálně pojaté Vánoce – na to se mohou těšit návštěvníci Staroměstského náměstí už toto pondělí 14. prosince. K vidění bude také 2 539 dobových vánočních pohlednic Josefa Lady! Show Muzea rekordů a kuriozit z Pelhřimova pro malé i velké začne v centru Prahy v 16 hodin.

Advent, Vánoce a Silvestr v Kašperských Horách a na hradě Kašperk

kaperkŠumava je pro mnoho návštěvníků nejkrásnější právě v zimním čase, kdy je zahalena do sněhové pokrývky, a kdy nabízí spoustu tradičních i netradičních zážitků.

Hrad Kašperk bude zcela výjimečně otevřen i v listopadu ku příležitosti Dne boje za svobodu a demokracii 17. listopadu.

r0lax1xfpev4nvmnisquaharsp0teasjmoeb-eu23o4hcspuxomqx5xtztwo33jhhwt-7fmTIP na víkend: V chladnějších podzimních dnech se můžete těšit na teplé nápoje, které Vás zahřejí po prohlídce hradu. Čerstvou kávu z pražírny v Kašperských Horách, horkou čokoládu z opravdové čokolády, teplou medovinu, svařák a další! Kastelán hradu, Zdeněk Svoboda, dodává: „Pro návštěvníky, kteří náš hrad navštíví na podzim připravila speciální program i sama Šumava. Podzim bývá na Šumavě okouzlující, poletující cáry mlhy, do toho sluníčko, krásně zbarvené stromy, spasené a posekané louky.

Barevný podzim v Tatrách? Ideální období na turistiku i výhodné pobytové balíčky!

podzim v tatrchPodzim v Tatrách hýří pestrými barvami i zajímavými slevami. Zdejší hoteliéři připravili pro návštěvníky výhodné akce na ubytování, levnější wellness procedury i spoustu podzimních aktivit. Užijte si s celou rodinou poslední slunečné paprsky a čerstvý vzduch babího léta s 25procentní slevou. Vysoké i Nízké Tatry jsou opravdovým rájem, ve kterém naleznete vše, co si od nezapomenutelných podzimních prázdnin slibujete.

Štrbské pleso - ozdoba Vysokých Tater

hh -pf18xn55tzibh4pjy3m-935bmj0jxurgv86bj9y0aa78wbqp85nso7yl-c_cgas7zg4Rádi byste během podzimu někam vyrazili na výlet? Odjeďte k sousedům do Vysokých Tater a navštivte Štrbské pleso. Okolí zdejšího ledovcového jezera nabízí nezapomenutelné zážitky pro celou rodinu, krásnou přírodu, horské túry i výbornou kuchyni. Zpestřete si podzim barevnými panoramaty!

Strana 82 z 107