Čechy a Slovensko Čechy a Slovensko

Čechy a Slovensko

Ut fames Duis nibh arcu pede elit nibh at risus tempus. Nulla semper ac nec sit massa In Curabitur id risus sit. Non ante gravida eros quis justo sed nonummy et Donec et. Hendrerit velit orci sagittis eu Aenean pharetra faucibus eu laoreet nunc. Tincidunt nulla a Nulla eu convallis scelerisque sociis nulla interdum et. Cursus senectus aliquet pretium at tristique hac ullamcorper adipiscing et Donec. Enim montes parturient.

Říční a sluneční lázně budou i letos otevřeny

ll-riecnekupele7Jedinečná památka Dušana Jurkoviče z roku 1903 - Říční a sluneční lázně, patřící Lázním Luhačovice, a.s., kde jsou dodnes zachované unikátní převlékací dřevěné kabiny s původním vybavením, bude i letos po celý červenec a srpen otevřena pro veřejnost. Areál bude možné využít denně za příznivého počasí od 10 do 18 hodin pro slunění a relaxaci. Informoval o tom Ing. Jiří Dědek, MBA, výkonný ředitel Lázní Luhačovice.

Karlovy Vary stojí o českou klientelu

48bqqhu9acy6isjquo9vz cyc2iq7hylshtvmbfzsfumu6tvxhlt-h3wj7qp_lpgbag_0viLázně Karlovy Vary mají tolik přívlastků, jako žádné jiné na území bývalého Československa. Možná o nich právem prohlásit, že jsou mezinárodně nejznámější, nejnavštěvovanější, nejproslulejší a nejstarší. Svou slávu odvozují od císaře Karla IV., který je založil. Léčí se v nich zejména nemoci trávicího ústrojí, poruchy látkové přeměny a žláz s vnitřní sekrecí. Vynikající výsledky mají v léčbě diabetes.

Mlynářovy toulky za historií Špindlerova Mlýna

299114Špindlerův Mlýn připravuje každé léto celou řadu zábavných a společenských akcí, jejichž cílem je pobavit malé i velké návštěvníky města a zpestřit jejich pobyt v oblíbeném horském středisku. Jednou z nich jsou Mlynářovy toulky, připravené letos na sobotu 11. července.

Mezinárodní klání oficiálně zahájilo letní sezónu v Tatrách

3neDva největší liptovské aquaparky Tatralandia a Gino Paradise Bešeňová odstartovali 13. června letošní letní sezónu v Tatrách, a to tradiční akcí Water Fit Battle. Návštěvníci již čtvrtého ročníku mezinárodního klání v netradičních sportovních disciplínách hromadně cvičili v bazénech a užívali si vodních radovánek. Na oblíbené akci nechyběla ani celá řada českých osobností.

Dovolená s dětmi: je libo horský adrenalin, nebo lázeňský wellness?

horsky potok_nahledDěti akční dovolenou milují, rodiče ji zas rádi kombinují s wellness odpočinkem. V Janských Lázních v rámci prázdninového programu zažijete obojí.

Strana 84 z 107