Čechy a Slovensko

Čechy a Slovensko

První turnaj ve volejbale na sněhu v České republice unikátně ve Špindlerově Mlýně

4yycdjbu3az56baqhhovjgffbfe2g3d9fhp0j4lom5rzwlleuqdxalmsy3blie-ccfcChystáte se o víkendu na hory? Vydejte se do Špindlerova Mlýna, kde vás kromě jarního lyžování a minimálních front u lanovek čeká také první turnaj ve volejbale na sněhu v České republice v rámci evropské Snow Volleyball Tour 2015.

Víkendový program s dětmi v Českém Krumlově

96-mf5lfilqzsspa7zc0ifaxkr0ljqvnfjc2dujvlbdagl7n5b9q1lxzhvxi 5kb5yueddmProžít příjemné nedělní odpoledne společně s dětmi, a přesto každý po svém, výtečně se najíst, napít a ještě se leccos užitečného naučit a nového dozvědět... Sen o ideální volnočasové aktivitě pro celou rodinu proměňují v realitu v hostinci Depo v Českém Krumlově.

Chopok se chystá na freeridový závod se špičkovými světovými jezdci

88zuNejlepší freeridové zóny na Chopku v Nízkých Tatrách budou od 27. února do 2. března 2015 hostit 13. ročník závodu CGC Jasná Adrenalin. Špičkový freeridový závod získal letos dokonce čtyři hvězdy.

Během lyžovačky v Tatrách se o děti starají profesionální pečovatelky

96jqiwzigv mnmntnouwxnjtmeof7d45vcedhlt1d932kj7dwu3tc6kr5juuhfani6n8s uLyžařské středisko v Tatranské Lomnici přichází během zimní sezóny s nabídkou babysittingu. V dětském zábavním centru Kamzíkovo na Skalnatém plese se o malé děti starají profesionální pečovatelky, zatímco si jejich rodiče mohoubezstarostně užívat lyžování na tatranských svazích.

Do Orlických hor nejen za králem masopustu

gudz8fqydwmgxirjacdmlgidwdnpk-k  viogrdpxo45wndhmg6k6hjhtgt-7cd3u3nmg6uZimní sezóna je v Orlických horách a Podorlicku v plném proudu, zasněžené kopce lahodí oku a upravené trasy a svahy notují vášnivým lyžařům. Kromě lyžování a jiných aktivit nejen na sněhu vás zde čekají ale další perfektní zážitky, neboť druhá polovina zimy s sebou přináší spoustu příjemné zábavy – karnevaly, masopustní veselice a jarmarky, vepřové hody a tradiční zabíjačky. Užijte si toto období plnými doušky a nechte se inspirovat některým z uvedených tipů!

Lyžování na ranním manšestru a prázdné sjezdovce? Špindlerův Mlýn!

0frgmssket lxum-kkdm-7qdragt4kuctx2wzbxgj60tl2z5h6vsxq8q5dmpwrrhp09ek290Rádi byste byli na sjezdovce první a užili si ranní manšestr dříve než ostatní? Navštivte Špindlerův Mlýn a vyzkoušejte Fresh Track. Oblíbenou ranní lyžovačku si můžete nyní vychutnat na Svatém Petru v pátek, sobotu i neděli, a to včetně bohaté snídaně v restauraci Na Pláni s výhledem na horské panorama. Skiareál v současnosti nabízí 24 kilometrů sjezdovek a perfektní lyžařské podmínky. Na své si ale přijdou i návštěvníci bez lyží.

Kam na lyže? Vyrazte do Janských Lázní

i4gtonapavzvhnyykcg1xxesk8lfvtoqcibgofz-cwd3cw1cpzsozh1qhxojxbmmpgifmhiJanské lázně jsou vstupní branou do jednoho z nejrozsáhlejších lyžařských rezortů Černá hora - Pec pod Sněžkou. Přímo z města vede kabinková lanovka na Černou horu s téměř čtyřicítkou kilometrů špičkových sjezdovek, po kterých jezdí přes dvacet vleků a lanovek.

Deštné – zimní romantika i adrenalin

zimni priroda 2 orlicke hory petr prouza-1Vypravte se za zimními zážitky do jednoho z nejromantičtějších pohoří v České republice. Mohutné, až 50km dlouhé Orlické hory nabízí tichý svět nedotčené přírody, která je doslova obrozením pro duši. Nejen díky tomu se stávají oblíbenou destinací pro zimní dovolenou. Nenajdete zde masy zahraničních turistů ani předražené ceny služeb, ale naopak oceníte klid, krásnou přírodu a domácí atmosféru, a to vše doplněné o pestrou a kvalitní nabídku pro lyžaře i nelyžaře.

Koňské pólo na sněhu unikátně ve Špindlu

qqzsqvixq2-dj4sy4hmetsblimt2r4t1i6mausyqicd3q6fbsk4txcozbcm2pxivczgeo30Přemýšlíte, kam vyrazit o víkendu? Navštivte Špindlerův Mlýn a spojte lyžování s jedinečnou podívanou na koňské pólo na sněhu. Mezinárodní turnaj v pólu bude hostit Českou republiku teprve po druhé, a to přímo na dojezdu sjezdovek na Svatém Petru.

Strana 49 z 60