Čechy a Slovensko Čechy a Slovensko Lyžování na ranním manšestru a prázdné sjezdovce? Špindlerův Mlýn!

Lyžování na ranním manšestru a prázdné sjezdovce? Špindlerův Mlýn!

0frgmssket lxum-kkdm-7qdragt4kuctx2wzbxgj60tl2z5h6vsxq8q5dmpwrrhp09ek290
0iotvsp7toipzyxde583f12ec4 jcaxx4w02pp05f9jia75dfvy26go1glyozbcm2lhivqgi

Rádi byste byli na sjezdovce první a užili si ranní manšestr dříve než ostatní? Navštivte Špindlerův Mlýn a vyzkoušejte Fresh Track. Oblíbenou ranní lyžovačku si můžete nyní vychutnat na Svatém Petru v pátek, sobotu i neděli, a to včetně bohaté snídaně v restauraci Na Pláni s výhledem na horské panorama. Skiareál v současnosti nabízí 24 kilometrů sjezdovek a perfektní lyžařské podmínky. Na své si ale přijdou i návštěvníci bez lyží.

Skiareál Špindlerův nabízí v současnosti nejvíce zasněžených sjezdovek v jednom středisku z celé České republiky. K dispozici je čtyřiadvacet kilometrů svahů. Všechny sjezdovky na Medvědině i Svatém Petru jsou již v provozu. Pokrývá je 60 až 80 centimetrů prachového sněhu.

„K dispozici je i červená sjezdovka Labská v menším a klidnějším středisku na začátku Špindlerova Mlýna u přehrady. Je ideální pro rodiny s dětmi a vztahuje se na ni levnější regionální jízdné," uvedl ředitel Skiareálu Špindlerův Mlýn Čeněk Jílek s tím, že obecně lacinější skipasy do celého areálu je možné zakoupit prostřednictvím věrnostního programu Gopass, navíc online z pohodlí domova. Pohádkovou zimu na horách si můžete zpestřit například stále oblíbenějším Fresh Trackem.

„Pro velký zájem jsme pozměnili dny a čas konání a nabízíme jej kromě soboty nově i v pátek a v neděli. Lyžovačku na ranním manšestru si mohou zájemci vychutnat po předchozí rezervaci v čase od půl osmé do půl desáté ráno ve Svatém Petru.

V ceně je zahrnuta i bohatá horská snídaně v luxusní restauraci Na Pláni," doplnil Čeněk Jílek. Panoramatickou restauraci je možné navštívit i bez lyží v rámci zážitkové večeře. Exkluzivní večeři na hřebenech Krkonoš s výhledem na Špindlerův Mlýn nabízí areál každou středu a sobotu od osmnácti hodin. Unikátní gastronomický zážitek pod hvězdami trvá dvě a půl hodiny a je možné si vybrat večeři tradiční, vegetariánskou nebo bezlepkovou. Na každého pak čekají ještě dvě překvapení šéfkuchaře.

Více na www.skiareal.cz.