Čechy a Slovensko

Čechy a Slovensko

Nejstarší golfové hřiště v ČR Royal Golf Club Mariánské Lázně zahajuje letošní sezónu

r26img 7259_hdr_V pátek 15. dubna bude otevřeno mistrovské 18 jamkové golfové hřiště Royal Golf Club Mariánské Lázně pro širokou veřejnost, která si již dnes může prostřednictvím on-line rezervace zarezervovat své startovní časy. Hřiště je po zimní přestávce v překvapivě výborném stavu a je zřejmé, že několikaletá systematická odborná péče o greeny a jejich okolí přináší své ovoce, a to nejen z hlediska kvality povrchů, ale také z hlediska prodlužování období v roce, po které jsou plně hratelné.

Rezidence V Parku rozšiřuje svoje služby

pokoj postelRezidence v Parku v Dobříši, nové bydlení s nadstandartními službami, otevřela své nově zrekonstruované prostory na podzim loňského roku. Svým klientům nabídla komplex bytových apartmánů v krásném a kompletně uzpůsobeném prostředí. Protože se jedná o atraktivní lokalitu, od Prahy vzdálenou necelých 20 minut jízdy autem, projevily zájem o bydlení zde také rodiny s dětmi.

Ráj horské cyklistiky? Slovenské Tatry!

bike park jasna tmrMilujete jízdu na kole a rádi vyhledáváte nové trasy? Vyzkoušejte Tatry, které cyklistům nabízejí příjemnou projížďku v údolích i náročnější terény. Nenechte si ujít ani nejvýše položený park Rocky Mountain Bike World pod Chopkem, který se veřejnosti letos otevírá 13. června prvním oficiálním pojezdem s názvem Get Ready. Na své si tu přijdou zkušení jezdci i rodiny s dětmi.

Startuje prodej celosezónních skipasů na příští zimní sezónu.

skiarel20m201Akciová společnost Melida, která provozuje Skiareál Špindlerův Mlýn, si pro své návštěvníky přichystala skvělou akci. Kdo si teď koupí sezónní skipas, může ho mít za polovinu. Prolyžujte celou příští zimní sezónu za neuvěřitelných 4 990,- Kč.

Skiareál ve Špindlu nabízí ideální lyžařské podmínky a skipasy za akční cenu

skiarel mVe Špindlerově Mlýně je zima v plném proudu. Skiareál nabízí výborné sněhové podmínky, všechny lanovky jsou v provozu a na svazích leží přes půl metru sněhu. Lyžaři si nyní mohou navíc zakoupit i levnější skipasy za pouhých 490 korun.

Na Chopok míří světová freeridová špička

v6fsyifg1khkyt87ayk3hrnueyb7umlfkwmmxlo9x3r4iebqoufupiowbdgpophkqq4d8bq Legendární freeridové závody CGC Jasná Adrenalin se uskuteční na Chopku už po čtrnácté. Novinkou je živý přenos adrenalinem nadupaných závodů v nejkrásnějších slovenských freeridových žlabech. Live streamimg startuje v pátek 26. února od 10 hodin na www.jasna.sk nebo na www.jasnaadrenalin.sk. 80 účastníků ze 17 zemí si užije půl až jeden a půl metru přírodního sněhu v terénu s 35 - 53stupňovým sklonem a s převýšením 400 metrů.

Ve Vysokých Tatrách otevřeli nejtěžší sjezdovku z Lomnického sedla

ci5ktftvhhjtz0inra6iwkxhhpdk4njrpydnwvlnwcwyjd9w f8jklyl-c csqs7 z0qr-kNejstrmější a nejtěžší sjezdovka ve Vysokých Tatrách - Lomnické sedlo je od úterý 16. února oficiálně v provozu. Plánujete-li výlet do Tater a jste zkušení lyžaři, nenechte si rozhodně tuto atraktivní sjezdovku ve výšce 2 190 metrů nad mořem ujít. Na svahu dlouhém 1 240 metrů je v současnosti metr a půl přírodního sněhu a lyžařské podmínky jsou velmi dobré.

Aquapark Tatralandia – tropický vodní ráj pod Tatrami

6Tatralandia je pro Čechy sice trochu z ruky, ale díky jedinečné termální vodě, krásné okolní přírodě a možnosti komfortního ubytování přímo v aquaparku se několikadenní výlet určitě vyplatí. No - vyplatí, nějaká ta eura utratíte, ale zážitky budete mít nezapomenutelné.

Finále Světového Poháru ve freestyle snowboardingu opět v Čechách!

Audi Snowjam, finálový závod Světového poháru ve freestyle snowboardingu, se uskuteční v neděli 20. března ve Skiareálu Špindlerův Mlýn v Krkonoších. Domácí diváci tak budou moci po roční pauze opět vidět na vlastní oči nejen souboj o vítězství v samotném závodě, ale i o vítězství v celém seriálu Světového poháru a dekorování vítězů křišťálovými glóby.

Strana 44 z 60