Čechy a Slovensko Čechy a Slovensko

Čechy a Slovensko

Ut fames Duis nibh arcu pede elit nibh at risus tempus. Nulla semper ac nec sit massa In Curabitur id risus sit. Non ante gravida eros quis justo sed nonummy et Donec et. Hendrerit velit orci sagittis eu Aenean pharetra faucibus eu laoreet nunc. Tincidunt nulla a Nulla eu convallis scelerisque sociis nulla interdum et. Cursus senectus aliquet pretium at tristique hac ullamcorper adipiscing et Donec. Enim montes parturient.

Nejmódnější česká města

České módní editory už nejspíš nic ze zaběhlých kolejí nevyvede, všechno už viděli a nic je nepřekvapí, ale teď je tu výsledek, který by nikdo nečekal - Ostrava vyškrtla Prahu z české módní mapy.

Zimní sklářské pátky v Železném Brodě

Šumava Plzeňsko Západočeské lázně Severozápadní Čechy Praha Střední Čechy Českolipsko a Jizerské hory Český ráj Jižní Čechy Krkonoše a Podkrkonoší Vysočina Královehradecko Východní Čechy Jižní Morava Střední Morava a Jeseníky Východní Morava Severní Morava a Slezko  

foto 09Až do 16. března 2012 máte možnost zažít v Železném Brodě zimní sklářské pátky. Tato zajímavá akce umožňuje návštěvníkům seznámit se s historií a současností zdejšího sklářství při exkurzích v místní Střední umělecko-průmyslové škole, Městském muzeu v Železném Brodě a při návštěvách prodejen několika místních sklářských firem.

Kam za sportem, když je venku psí počasí?

Rádi trávíte volný čas aktivně a sport je váš největší kamarád? Co ale dělat, když venku se čerti žení a vy nechcete sedět doma? Máme pro vás pár tipů, kam vyrazit za sportem a zlepšením fyzičky.

Vydejte se po stopách slavných českých lyžařů

Česko se pyšní mnoha sportovci, kteří jsou díky svým výkonům slavní daleko za hranicemi. Jedním z proslavených odvětví je sjezdové a běžecké lyžování. Hvězdami sjezdového lyžování jsou bezesporu Ondřej Bank a Šárka Záhrobská, na běžkách nás zase skvěle reprezentuje Lukáš Bauer.

Jak na Nový rok, tak po celý rok

Říká se, že jak na Nový rok, tak po celý rok. Pokud ještě nevíte, co s volným časem první den nového roku, inspirujte se našimi tipy, vždyť Nový rok si lze užít příjemněji, než jen s mokrým hadrem na hlavě.

Strana 105 z 107