Čechy a Slovensko Čechy a Slovensko

Čechy a Slovensko

Ut fames Duis nibh arcu pede elit nibh at risus tempus. Nulla semper ac nec sit massa In Curabitur id risus sit. Non ante gravida eros quis justo sed nonummy et Donec et. Hendrerit velit orci sagittis eu Aenean pharetra faucibus eu laoreet nunc. Tincidunt nulla a Nulla eu convallis scelerisque sociis nulla interdum et. Cursus senectus aliquet pretium at tristique hac ullamcorper adipiscing et Donec. Enim montes parturient.

Tip na výlet: Památník Terezín

Památník Terezín vznikl v místech utrpení desetitisíců lidí původně jako Památník národního utrpení roku 1947 z iniciativy vlády znovu obnoveného Československa.

Trutnovsko je kraj, který mají cykloturisté rádi

Trutnov je díky blízkosti Krkonoš skvělým výchozím bodem pro příjemné cyklovýlety. Trutnovsko nabízí krajinu s lesy, loukami, kopci i údolími. A tahle výjimečná nabídka přímo vybízí k cyklistickým vyjížďkám a tréninkům. Síť cyklostezek nabízí trasy různé obtížnosti. Na své si tedy přijdou jak trénovaní sportovci, tak i rodiny s dětmi.

Dolní oblast Vítkovic bude letos největším lákadlem Ostravy

Národní technické památky ve vítkovické Dolní oblasti v Ostravě budou tento rok jednoznačně největším tahákem moravskoslezského krajského města. Už na jaře změní Dolní oblast Vítkovic podobu takovým způsobem, jaký si ještě před několika lety nedovedl snad nikdo ani představit.

České Švýcarsko: po stopách princezny Krasomily

Nádherná a magická krajina nejmladšího národního parku u nás, v minulosti uchvátila známé hudebníky Fredericka Chopina i Antonína Dvořáka a velké popularitě se těší mezi lidmi dodnes. České Švýcarsko je známo jako ideální místo pro letní rodinnou dovolenou, romantické výlety či svatební cest.

Poznejte tajemství a legendy staré Prahy

Máte rádi tajemno, neobjasněné a nevysvětlené příběhy či prostě jen milujete záhady? Naše matička Praha skrývá spoustu tajemství a temných příběhů ze své minulosti. Mnohá tajemství přežívají dodnes a stále nebyla zcela odhalena. Vydejte se s námi za některými záhadami Prahy.

Strana 103 z 107