Styl

Dagmar Havlová slavnostně otevřela nový letištní salonek

img 4252 resizeDne 18. července 2012 otevřela paní Dagmar Havlová nový salonek MasterCard Lounge na pražském letišti. MasterCard Lounge se pyšní vyjímečným designem a originálním řešením. MasterCard tak svým klientům nabízí nadstandardní služby od přednostního průchodu bezpečnostní kontrolou až po slevy na parkování.

Za výjimečnými klenoty a servisy do Trevíru

oppenheim - prsten s kostkou cukruMěstské muzeum Simeonstift v Trevíru hostí do 12. srpna 2012 výstavu Umělecké servisy a šperky – od Pabla Picassa po Cindy Sherman. Výjimečné klenoty i individuální kávové a čajové servisy umělců 20. a 21. století byly zapůjčeny Městským muzeem v holandském městě ´s- Hertogenbosch.

Wizz Air představuje nové webové stránky wizzair.com

wizz-airWizz Air, největší nízkonákladová letecká společnost ve střední a východní Evropě, dnes představil svoje vylepšené internetové stránky a nový rezervační systém na wizzair.com. Wizzair.com, poprvé spuštěný v březnu 2004, přinesl nízkonákladové letecké cestování do zemí střední a východní Evropy, když nabídl milionům lidí v České republice a dalších zemích svobodu levných letenek.

6 rad, jak si užít dovolenou s dětmi

00deti zdroj foto neckermann ck3Víte, jak si zařídit dovolenou s dětmi tak, abyste si ji opravdu vychutnali? Spolu s experty z Neckermann Cestovní kanceláře vám přinášíme 6 rad, které vám pomohou takového cíle dosáhnout.

Megastar Kaiser Chiefs vystoupí na Sázavafestu!

00sazavafest-20121Všichni milovníci kvalitní hudby se v srpnu sejdou na Sázavafestu! Díky společnosti Ticketportal si navíc mohou koupit v předprodeji vstupenky za velmi příznivé ceny. Oproti těm, které budou vydávány na místě, jsou třídenní lístky levnější o více než čtyři sta korun. Nově je možné při nákupu vstupenek v Ticketportal zakoupit i doplňkovou službu POUKAZ ČD na dopravu.

Kreativní Německo: mladé, inovativní a inspirující

Creative Germany je synonymem pro mladou kreativní turistickou destinaci Německo. “Německo je tradičně proslulé jako země básníků a filozofů,” vysvětluje Petra Hedorfer, předsedkyně představenstva Německé turistické centrály (DZT). “Ale i dnes u nás vznikají nové trendy, jsou rozvíjeny inovativní myšlenky a objevuje se zde i zcela nové umění. Z klasického “made in Germany” se stalo “created in Germany”.

Boj o postup vrcholí – Česko čeká rozhodující sobotní zápas s Polskem

Staroměstské náměstí v Praze opět ovládnou barvy české vlajky. Reprezentační tým se totiž utká v sobotu 16. června večer s pořadatelskou zemí mistrovství Evropy - Polskem. A oba celky hrají o všechno! V centru Prahy se navíc ve stejný den koná Česko–polský večer.

Největší prohřešky Čechů na letní dovolené

01aturecko kemer hydros foto zdroj newtravelczEvropská Cestovní Pojišťovna přichází před dovolenými s varováním, co turistům ve které zemi hrozí. Podle statistik Evropské nejvíce Čechů onemocní v Egyptě, následuje Řecko a Turecko. Turisté by si ovšem v těchto zemích měli dát pozor nejen na nemoci.

Letní shakespearovské slavnosti 2012

0ura schokDrama Richard III. s Jiřím Langmajerem v titulní roli připravuje festival Letní shakespearovské slavnosti jako svou hlavní novinku. Festival letos proběhne od 26. června do 7. září v Praze, Brně, Ostravě, Bratislavě a ve Zvolenu. Poprvé v historii přehlídka zavítá také do Plzně.

Strana 51 z 57