Styl Styl Přijďte zažít Asii! China Tours v sérii přednášek představí netradiční pohled na exotické země

Přijďte zažít Asii! China Tours v sérii přednášek představí netradiční pohled na exotické země

1ptdbxx1qhxojxbmmpgifmhi

Cestovní kancelář China Tours připravila sérii přednášek pro všechny zájemce o cestování. Představí v nich asijské země, na které se specializuje, z netradičního pohledu. Přednášky se uskuteční v několika českých i moravských městech. Zájemci se jich budou moci zúčastnit do konce dubna, kdy celý cyklus skončí. Vstupné na přednášky je ve většině případů zdarma, výjimečně za nízký poplatek.

Na milovníky cestování do dalekých zemí, ale i na všechny ostatní, kteří by se rádi seznámili s exotikou z jiného pohledu, čeká pomyslné putování se zkušenými průvodci. Poutavé vyprávění osobních zážitků z cest doplní promítání fotografií a filmů nebo tradiční hudba. Návštěvníci se díky nim budou moci odpoutat od každodenní reality a poznat například krásnou i drsnou tvář Číny, projet se na kole Japonskem nebo zjistit, co obnáší vydat se do Indie a Nepálu.

„Věříme, že z přednášek si každý s sebou domů odnese nejen mnoho nových zajímavých informací, ale také chuť poznat tyto země osobně. Přednášky pořádáme pravidelně a jsme rádi, že také v letošním roce můžeme nabídnout nová témata a poodhalit tak tajemství řady asijských zemí,“ doplňuje k programu RNDr. Miloš Podpěra, ředitel China Tours.

Kompletní program přednášek spolu s podrobnostmi o jejich konání mohou zájemci najít na webových stránkách www.chinatours.cz.