Svět Svět Podívejte se na nejnovější video oletuškách Wizz Air a staňte se členem týmu WIZZ

Podívejte se na nejnovější video oletuškách Wizz Air a staňte se členem týmu WIZZ

folyoso15 img_2088_version_1

Wizz Air, největší nízkonákladový letecký dopravce ve střední a východní Evropě, zveřejnil své první video s krátkým nahlédnutím do života jeho letušek. Wizz Air od uskutečnění úplně prvního letu WIZZ z Katovic v roce 2004 neustále rozšiřuje svou síť a zvyšuje počty přepravených cestujících na svých nízkonákladových linkách. Letecká společnost také s ohledem na stabilní růst svého podnikání nepřetržitě přijímá zkušené profesionály i nadšené talenty do svých týmů na palubách i letištích, splňujících vysoké standardy.

 Jen v letošním roce rozšířil WIZZ svůj tým již o téměř 500 nových kolegyň a kolegů, takže celkový počet zaměstnanců společnosti Wizz Air vzrostl na více než 2800. Z toho 1700 členů týmu WIZZ na 25 základnách po celé střední a východní Evropě pracuje jako letušky a stevardi, poskytující cestujícím výjimečný palubní servis.

WIZZ demonstruje své úsilí o propagaci profese letušky zveřejněním prvního náborového videa, které ukazuje úkoly a životní styl letušek, jakož i detaily z výběrového řízení na tuto pozici a školení letušek WIZZ. Video, v němž vystupuje několik členek týmu WIZZ, které si již získaly oblibu a ocenění mnoha cestujících na letech WIZZ, je možné shlédnout na kanálu YouTube WIZZ: https://youtu.be/bzUh1ntcEQM. Volné pozice a příležitosti stát se součástí profesionálního, mladého a energického týmu WIZZ naleznete na wizzair.com/careers.

Diederik Pen, provozní ředitel společnosti Wizz Air, k tomu říká: „Ve společnosti WIZZ jsme přesvědčeni o tom, že nejdůležitější jsou lidé. Proto jsme extrémně hrdí, že máme vynikající letušky, které jsou nejen dobře školenými profesionálkami a odbornicemi na bezpečnost, ale také členkami výjimečného týmu, v němž všechny spojuje vášeň pro létání. Jejich pracovní výkony oceňujeme konkurenceschopnými mzdami pro všechny naše letušky a četnými interními kariérními příležitostmi pro ty nejlepší. Vzhledem k nepřetržité expanzi naší sítě nízkonákladových linek se vždy těšíme na setkání s novými talenty, kteří chtějí zahájit svou kariéru nebo v ní pokračovat ve společnosti WIZZ a objevit náš svět plný příležitostí."

Video, v němž vystupuje několik členek týmu WIZZ, které si již získaly oblibu a ocenění mnoha cestujících na letech WIZZ, je možné shlédnout na kanálu YouTube WIZZ: https://youtu.be/bzUh1ntcEQM.