Svět Svět Novinky z Malty: Vítězství v soutěži InstallAward

Novinky z Malty: Vítězství v soutěži InstallAward

gozo

 Maltská centrála cestovního ruchu na Maltě blahopřeje Cittadele  v hlavním městě Victorie  na Gozu k vítězství v prestižní  soutěži InstallAwards ,  která se  konala v Londýně minulý měsíc. Soutěž InstallAwards  hodnotí výsledky v oblasti audiovizuálního průmyslu po celém světě s  důrazem na nejlepší projekty zahájené v předchozích 12 měsících. 

Citadele se  podařilo  porazit finalisty z Velké Británie, Dubaje  nebo Osla. „Citadel a ve Victorii byla vždy jednou z  hlavních zajímavostí  ostrova Gozo. Díky vynikající práci na obnově a  rekonstrukci opevnění tohoto střediska pro n ávštěvníky,  se Citadela stala ještě  větší atrakcí nejen  pro turisty ale i místní obyvatele . 

Toto  ocenění je  certifikát em excelence za dobře vykonanou  práci a nadále nás bude  motivovat  podporovat toho jedinečné místo pro konání různých typů akcí  – od  svateb až po konference  a různé zábavní ku lturní akce." , řekl CEO Maltské centrály cestovního ruchu na Maltě Paul  Bugeja.

Za projektem Citadella stojí renomovaná společnost Sarner , která se zabývá  navrhování m,  stavbou a insta lací inovativních projektů muzeí a zábavních parků . Z návštěvnického cent ra  se stalo moderní centrum s velkolepou projekcí a zvukovou show. V ytvořil o se zde  devět  Novinky z Malty Červenec 2017  vícejazyčných zón,  aby  se  zvýšil o napětí  celého  příběhu .  Cílem je poskytnout návštěvníkům  kompletní informace o ostrově a jeho historii.  P rojekt byl spolufinancován  Evropskou unií.