Čechy a Slovensko Čechy a Slovensko Zimní sezónu ve Špindlu otevře zpěvák Marek Ztracený.

Zimní sezónu ve Špindlu otevře zpěvák Marek Ztracený.

ylsjfocsowamttpledllofxw9byl9mgdoo5chk6rx77nsqjhxrp59r-yofsrvi0absq5dpa

Největší krkonošské středisko Špindlerův Mlýn oficiálně odstartuje letošní zimní sezónu v sobotu 10. prosince. Těšit se můžete na bohatý program pro dospělé i děti se spoustou soutěží a zábavy. Skiareál také otevře LEDÁRIUM, celodenní skipas vyjde na pouhých 190 korun a nebude chybět ani koncert zpěváka Marka Ztraceného.

Bubenická show, soutěže, hry a písničky pro děti, koncert Marka Ztraceného, hudební vystoupení oblíbených Beatles revival, taneční jízdy roleb nebo večerní show se svítícími sjezdaři - to je doprovodný program připravovaného slavnostního openingu ve Špindlerově Mlýně v areálu Svatý Petr. Amatérští lyžaři si budou moci po celé dopoledne navíc vyzkoušet atmosféru závodního lyžování a projet si před kamerami České televize trať úvodního závodu letošní série S ČT sport na vrchol.

Největší krkonošské středisko letos poprvé otevře také Špindlerovské LEDÁRIUM u horní stanice lanovky na Pláních. Ledový klimatizovaný chrám nabídne unikátní výstavu ledových soch spojenou s tématem „Čtvero ročních dob". „Loňská premiéra špindlerovského ledária měla skutečně obrovský úspěch, rozhodli jsme se proto tento kulturní zážitek zprostředkovat našim návštěvníkům i letos a udělat z ledária tradiční součást zimy ve Špindlu.

Jeho návštěva je pro všechny zdarma a můžete ji spojit třeba s procházkou, užít si nádherné výhledy na hřebeny Krkonoš a dopřát si kávu, dezert nebo něco ostřejšího ve zdejší panoramatické restauraci Na Pláni," uvedl ředitel Skiareálu Špindlerův Mlýn Čeněk Jílek. Samozřejmostí zahájení sezóny bude i lyžování.

K dispozici bude vyhřívaná šestimístná lanovka a skipasy za akční cenu. Celodenní permanentka vás při nákupu přes zákaznický systém Gopass vyjde jen na 190 korun.

Pokud tedy ještě nemáte svou vlastní GOPASS čipovou kartou, zdarma se zaregistrujte přes e-shop www.gopass.cz. Děti do šesti let lyžují ve Špindlu samozřejmě zdarma. Více na www.skiareal.cz