Čechy a Slovensko Čechy a Slovensko Tip na výlet: lázně Bohdaneč

Tip na výlet: lázně Bohdaneč

hlavn vstup do lzn
hlavn vstup do lzn

Nedostatek slunce a zkracující se dny, podzimní nečas, chladno a sychravo. To všechno bude mít v nejbližších měsících vliv nejen na naši psychiku, ale i na náš imunitní systém.

Už se také psychicky připravujete na příchod rýmy, nachlazení a mizerné nálady? Tomu všemu nemusíte nutně podléhat. Zkuste se vyhnout podzimním patáliím a zajeďte na pár dní do lázní. Léčebné lázně Bohdaneč připravily nový čtyřdenní pobyt, který se k tomuto účelu hodí naprosto ideálně.

Relaxace, odpočinek a chvíle strávené se svými blízkými nebo kamarády vám určitě dodají nové síly. Podzimní relaxace – tak se program jmenuje – díky příjemným procedurám s brusinkou navíc posílí také imunitní systém.

Blahodárné účinky brusinek jsou známé už po staletí. Kromě vitamínu C a provitamínu A totiž obsahují ještě organické kyseliny, třísloviny, antioxidanty, anti-hnilobné látky a kyselinu elagikovou. Ta ničí bakterie, způsobující urologické obtíže. Brusinky by pravidelně měli konzumovat lidé s oslabenou imunitou či jakýmkoli chronickým onemocněním, opakovanými záněty močového ústrojí, ale i lidé s onemocněním srdce, cév a krevního oběhu. Zapomínat by na ně neměli ani všichni ve středním a pozdějším věku.

Procedury programu Podzimní relaxace:

  • Perličková koupel provoněná příjemnou brusinkovou solí se suchým zábalem
  • Klasická částečná masáž s brusinkovým olejem
  • Vstup do solné jeskyně
  • Volné plavání po celou dobu pobytu

Cena čtyřdenního pobytu včetně polopenze, ubytování a léčebného programu od 2 310 korun.

Více na www.llb.cz