Čechy a Slovensko Čechy a Slovensko Startuje prodej celosezónních skipasů na příští zimní sezónu.

Startuje prodej celosezónních skipasů na příští zimní sezónu.

skiarel20m201

Akciová společnost Melida, která provozuje Skiareál Špindlerův Mlýn, si pro své návštěvníky přichystala skvělou akci. Kdo si teď koupí sezónní skipas, může ho mít za polovinu. Prolyžujte celou příští zimní sezónu za neuvěřitelných 4 990,- Kč.

Sezónní skipas „Chytrá Sezónka" je absolutně nejvýhodnější možností neomezeného lyžování v celém Skiareálu Špindlerův Mlýn, ale i na Slovensku. Využít se dá už na zbytek letošní zimy a hlavně na celou příští zimní sezónu.

„Systém prodeje je takový, že v období 1.4. - 30.4. si budou moci všichni zákazníci v e-shopu na www.gopass.cz za 990,- Kč „předplatit" tuto výhodnou celosezónní permanentku. Ta se jim automaticky nahraje na jejich kartu GOPASS. Již po tomto prvním kroku je možné na tento skipas lyžovat ve Špindlerově Mlýně, a to až do ukončení letošního zimního provozu našich zařízení, tedy do 10. dubna," vysvětluje marketingový ředitel Skiareálu Špindlerův Mlýn René Hroneš s tím, že do konce letošní sezóny tak vyjde lyžování na pouhých 99 korun na den.

Klienti, kteří chytrou sezónku předplatí, pak budou v průběhu září a října 2016 vyzváni k doplacení částky 4.000,- Kč. Sezónní skipas na zimu 2016/17 tak opravdu vyjde na neuvěřitelných 4.990,- Kč. Částka 4.990,- Kč platí pro kategorii Dospělí. Junioři a Senioři mohou pořídit Chytrou sezónku dokonce za 3.990,- Kč. Děti pak vyjde sezónní skipas na 3.490,- Kč. „Pokud budou chtít lyžaři platnost své Chytré Sezónky na příští zimu rozšířit i na slovenská střediska, které provozuje společnost Tatry Mountain Resorts ve Vysokých a v Nízkých Tatrách, pak si v rámci doplatku budou moci za cca 50 eur tuto možnost jednoduše přikoupit," doplnil Hroneš.

Celosezónní skipas do Špindlu nebyl nikdy výhodnější, jde o historicky nejlevnější permanentku

„Jde o více než padesátiprocentní slevu. Ten, kdo ji nevyužije, je sám proti sobě. Před zimou sice máme v plánu vlnu tradičních předprodejů sezónních skipasů, ale ceny budou nesrovnatelně vyšší. Tato nabídka je určena nejen našim stálým sezónkářům jako odměna za jejich věrnost, ale hlavně všem, kteří k nám přijíždí lyžovat na tři až čtyři víkendy během zimy. Cena 4.990,- Kč je totiž srovnatelná s cenou našeho 6-denního skipasu," doplnil ředitel Skiareálu Špindlerův Mlýn Čeněk Jílek.

Zakoupit výhodný skipas lze pouze prostřednictvím věrnostního programu GOPASS, do něhož se může každý zcela zdarma kdykoli zaregistrovat. Za padesátikorunovou zálohu si pořídí kartu GOPASS, která bude následně jeho skipasem. Jediné, co je k získání této výhodné nabídky potřeba, je členství v našem klubu a karta GOPASS. A pak hlavně rychlost. Nabídka výhodného předprodeje platí do konce dubna. Lyžovat ve Špindlu se vyplatí! Více info na www.gopass.cz.