Čechy a Slovensko Čechy a Slovensko Skiareál Špindlerův Mlýn otevírá další sjezdovky a chystá se na sobotní ORLEN Špindl SkiOpening s nabitým hudebním programem

Skiareál Špindlerův Mlýn otevírá další sjezdovky a chystá se na sobotní ORLEN Špindl SkiOpening s nabitým hudebním programem

-qxmmmhf32epzlvnlgtfv-ccy3klbvfmruotp yn4twxzvsv1-g9qw3gf6qz7ko2fpgvwoi

Perfektní sněhové podmínky a mrznoucí počasí umožní Skiareálu Špindlerův Mlýn otevřít další sjezdovky. Od středy 6. prosince si mohou návštěvníci zalyžovat na dalších tratích na Medvědíně. Od pátku i ve Svatém Petru a na Hromovce. Na Špindl SkiOpening, který se uskuteční již tuto sobotu, bude v provozu téměř celý areál. Kromě parádního lyžování přijde řada i na koncerty známých českých kapel. Novou lyžařskou sezónu oficiálně odstartují například Tata Bojs nebo Monkey Business.

„Díky velmi dobrým sněhovým podmínkám plánujeme v tomto týdnu zprovoznit další sjezdovky. Na Medvědíně, kde leží aktuálně půl metru sněhu, se lyžaři od středy svezou i na nově rozšířené Vodárenské sjezdovce, lyžovat se bude i na Turistické. Provoz lanovek a sjezdovek pak zásadně rozšíříme v pátek, kdy již bude v provozu velká část areálu. Lyžaři budou mít k dispozici sjezdovky ve Svatém Petru i na Hromovce. A od soboty se přidají Horní Mísečky se sjezdovkou Machytka. Oficiální zahájení sezóny se tak uskuteční za parádních podmínek, které jsme na horách už dlouho nezažili,“ uvedl ředitel Skiareálu Špindlerův Mlýn René Hroneš s tím, že skipasy startují v týdnu na částce 690 korun, a to při nákupu online na gopass.travel. Na lyžovačku mohou vyrazit i držitelé Chytré sezónky PREMIUM, se kterou mohou kromě Špindlerova Mlýna lyžovat neomezeně po celou sezónu i v dalších 10 resortech v Česku, na Slovensku, v Polsku a Rakousku. Od prosince ji lze zakoupit za 16.790 korun.

ORLEN Špindl SkiOpening nabídne vyhřívaný stan a přední české kapely

Přestože špindlerovské sjezdovky již přivítali první lyžaře, skiareál oficiálně odstartuje zimní sezónu v sobotu 9. prosince 2023. Kromě parádní lyžovačky téměř v celém středisku a Krakonoše se mohou návštěvníci těšit i na velkolepou party ve vyhřívaném stanu přímo pod sjezdovkami ve Svatém Petru. Hudební program odstartuje v 16 hodin electroswingová kapela Mydy. Následovat bude pražská alternativní parta Tata Bojs, která na hudební scéně působí již od roku 1988. Ve večerních hodinách již celý Špindl roztančí Monkey Business. Těšit se můžete i na hudebníka a DJ Ventolina nebo noční afterparty. K dispozici jsou již poslední vstupenky za zvýhodněnou cenu 790 korun. Členové věrnostního programu GOPASS mohou využít 10% slevu. Vzhledem k omezení kapacity vyhřívaného stanu není možné garantovat, že budou k dispozici i na místě. S nákupem proto neváhejte! Vstupenky zakoupíte zde: GOPASS Aktuální informace k provozu a sněhovým podmínkám najdete na www.skiareal.cz.