Čechy a Slovensko Čechy a Slovensko Setkání rybářů i milovníků nezávislého cestování letos oslaví 10. jubileum!

Setkání rybářů i milovníků nezávislého cestování letos oslaví 10. jubileum!

07 nwave_galapagos_still

Ve dnech od 14. do 17. 2. bude PVA EXPO PRAHA patřit všem rybářům. Na největším rybářském veletrhu u nás se můžete těšit na nabídku 1 000 rybářských značek od více než 200 vystavovatelů. Ani letos nebude chybět obří akvárium AQUA - DEMO, na kterém budou probíhat prezentace rybářských firem. 

 

Veletržních kulatin se zúčastní dobrodruh Jakub Vágner nebo světová  legenda v lovu kaprů Steve Briggs.

FOR CARAVAN a FOR BOAT OBSADÍ CELÉ LETŇANSKÉ VÝSTAVIŠTĚ )

Chtěli byste cestovat nezávisle na jízdních řádech a volné ubytovací kapacitě hotelů? Buďte svým pánem a pořiďte si obytný automobil či karavan. Na jubilejním 10. ročníku veletrhu FOR CARAVAN najdete 8. až 10. 3.  největší nabídku na jednom místě. Zánovní kousek pak pořídíte v oblíbeném bazaru karavanů. Přeneseme se i do starých časů, a to na výstavě retro karavanů.      Není žádným tajemstvím, že Češi jsou jedni z největších milovníků vody. Patříte mezi ně? Pak nesmíte chybět na souběžném veletrhu lodí a vodních sportů. Mladší sourozenec veletrhu karavanů nabídne motorové čluny, plachetnice, jachty, skútry nebo surfy.

V Hale 6 dokonce najdete velký bazén, ve kterém si budete moci vyzkoušet populární vodní sporty. Takže plavky s sebou!       

Slevu lze získat pouze v online předprodeji do 7. 3. Veletržní vstupenka neplatí na festival Kolem světa.     

CESTOVATELSKÝ VÍKEND S FESTIVALEM KOLEM SVĚTA     

Cestovatelský festival Kolem světa je již neodmyslitelnou součástí veletrhů FOR CARAVAN a FOR BOAT. Od 9. do 10. 3. se budete moci zaposlouchat do příběhů téměř 50 cestovatelů, kteří vás během svého vyprávění přenesou do různých koutů světa. Program obohatí umělecká vystoupení tanečníků i ochutnávky orientálních a exotických specialit.   

  JEDNODENNÍ či DVOUDENNÍ VSTUPENKA NA FESTIVAL. 

 Festivalová vstupenka zahrnuje také vstup na veletrhy FOR CARAVAN a FOR BOAT.      TIP NA ZÁVĚR: Pokud jste vášnivými motorkáři, navštivte mezinárodní veletrh motocyklů, čtyřkolek, příslušenství a oblečení. Motosalon 2019 se uskuteční v termínu 28. 2. až 3. 3.