Čechy a Slovensko Čechy a Slovensko Novinky z Orlických hor

Novinky z Orlických hor

obergurgl 01Destinace Orlické hory a Podorlicko přichází na letošní veletrhy cestovního ruchu s novinkou v podobě slevové karty na široké spektrum služeb a také s novým moderním portálem www.mojeorlickehory.cz . Historicky poprvé  nabízí takto komplexní a sjednocenou nabídku. Oboje by mělo návštěvníkům přinést servis, na který jsou zvyklí z těch nejvyspělejších destinací.

Slevová karta „Rozleťte se na křídlech Orlice“

První slevové karty v tištěné podobě lze zdarma získat nejen na stánku destinace na veletrhu Regiontour Brno ve dnech 17. – 20. ledna, ale i na Holiday World Praha 7. – 10. února a také na mnoha místech destinace – v infocentrech, hotelích a dalších místech. „S kartou v ruce můžete čerpat řadu zajímavých slev na skipasy, vstupy na hrady a zámky, do aquaparků a krytých bazénů, na stravování a ubytování či wellness služby.

Zajímavostí jsou slevy na pobytové balíčky, golfové lekce nebo nákup regionálních výrobků, jakým je např. Vamberecká krajka. Aktuální nabídku výhod naleznete právě na webovém portálu. Kartu můžete využívat po celý rok 2013.

Určitě se vyplatí sledovat webový portál, některé slevy mají totiž časovou platnost, jiné pro vás během roku naopak přibudou. Pokud nám kartu na konci roku zašlete zpět, budete zařazeni do slosování o atraktivní ceny, které plánujeme vyhodnotit na dalším ročníku veletrhu v Brně,“ říká Petra Smrčková, ředitelka destinační společnosti Orlické hory a Podorlicko. „Tato tištěná karta je předvojem vyspělejší a klientsky komfortnější formy - elektronické karty. Na možnostech jejího zavedení destinace aktuálně pracuje a hodně si od ní slibujeme,“ dodává Renata Šedová.

Nový webový portál

Naplno již běží nový webový portál www.mojeorlickehory.cz, který návštěvníkům přehledně nabízí atraktivity, služby a akce hor i podhůří v hlavním členění na léto, zimu, tradice a speciál. Ústřední místo mají TOP témata – tedy to, co jinde nenajdete. Denně jsou zde také aktualizovány lyžařské a sněhové informace. Web má však i řadu dalších trendových nástrojů, jako jsou napínavé e-hry, pokročilý plánovač výletů nebo kamerové záběry. Spuštěna je verze pro mobilní telefony a jazykové mutace. Živě běží také komunikace stránek na facebooku. Vedle toho provozuje destinace vlastní e-shop a rezervační systém.

                                                                                                            

Naše Taťána Kuchařová v šatech z Vamberecké krajky - světově proslulé spojení krásy a řemeslného umu

Zlatým hřebem programu v Brně bude nádherná Taťána Kuchařová, MISS World 2006, naše slavná rodačka z Opočna, která bude v první veletržní den předvádět úžasné šaty z Vamberecké krajky. Na stánku destinace se můžete také osobně potkat s královskou družinou Orlického cyklo&in-line království. Ochutnat budete moci regionální produkty a zakoupit výrobky místních producentů. Po celou dobu veletrhu bude na stánku Orlické hory a Podorlicko probíhat slosování o zajímavé ceny. Stačí pouze vyplnit dotazník, který zájemci získají od obsluhy pultíku. K dostání budou také nové propagační materiály, představující to nejlepší z nabídky destinace na zimu i léto.

0aaskifahrer vor panorama skizentrum hochpustertal  ski hit ostirol