Čechy a Slovensko Čechy a Slovensko Bike Adventure 2013 - MTB závod dvojic na Dolní Moravě

Bike Adventure 2013 - MTB závod dvojic na Dolní Moravě

bike adventure 2013 ivNejpopulárnější domácí orientační závod dvojic na horském kole BIKE ADVENTURE se v roce 2013 přesune do terénů na Moravě. Závod se bude konat uprostřed července, o víkendu 20.-21. července v nádherných terénech Králického Sněžníku a Jeseníků s centrem v moderním relax & sport resortu Dolní Morava, který pro rok 2013 současně spolupořadatelem a partnerem závodu.

Atraktivita lokalit je to, co BIKE ADVENTURE odlišuje od ostatních akcí, které po jeho vzoru začaly v České republice postupně vznikat. „Je na čase, abychom se s Bike Adventure opět podívali do hor. Dolní Morava nabízí skvělé centrum a okolní terény Králického Sněžníku a Jeseníků jsou pro horské kolo jako stvořené. Plánujeme rovněž několik kontrolních stanovišť na polském území,“ prozradil první plány stavitel tratí Bike Adventure Radek Laciga. 13. ročník závodu Bike Adventure tak bude ve znamení náročných horských stoupání s mnoha vrcholy výrazně nad 1000 metrů nad mořem.

Chcete se zúčastnit?

Startovat na Bike Adventure může každý. Důležité je najít si partnera/partnerku, se kterým vytvoříte závodní tým. Pokud se chcete o závodu Bike Adventure dozvědět více, navštivte webové stránky závodu www.bike-adventure.cz V případě, že vás akce zaujme, nezapomeňte si hlídat datum spuštění online registračního systému, které je letos stanoveno na čtvrtek 30. května! Kapacitu startovních míst pořadatelé omezují na 500 dvojic a startovní čísla bývají tradičně obsazená do několika hodin po spuštění registračního systému.

Tip na ubytování

Pokud chcete zažít tu pravou rodinnou pohodu, vydejte se do Wellness hotelu Vista, který leží na svazích horského střediska obce Dolní Morava v Pardubickém kraji, pod vrcholem Králického Sněžníku. Hotel nabízí příjemné a luxusní ubytování přímo v centru celého relax & sport resortu Dolní Morava, který patří od roku 2011 mezi nejmodernější areály v České republice. Celoročně provozovaný areál nabízí návštěvníkům mnoho sportovních a relaxačních aktivit během celého roku. Hotel skýtá možnost ideální relaxace i aktivního odpočinku zejména pro rodiny s dětmi. Pro nejmenší je k dispozici velká dětská herna, venku se nachází hřiště, dětský ski park, bobová dráha, lanový park, fun park, dobrodružná věž. O zábavu vašich dětí se postarají zkušení animátoři.  Navíc jsou animační programy v hotelu Vista připravené i pro dospělé návštěvníky.

Nové síly naberou hosté v moderním hotelovém Wellness.

Více informací se dozvíte na www.hotel-dolnimorava.cz, www.dolnimorava.cz a na www.bike-adventure.cz