Styl Styl Wizz Air spouští nový program pro výběr Ambasadora značky

Wizz Air spouští nový program pro výběr Ambasadora značky

a320 wizzair

Wizz Air, největší nízkonákladová letecká společnost ve střední a východní Evropě, spustil svůj nový program Ambasador značky založený na bezchybných službách a prozákaznicky orientované palubní posádce. Z více než 900 členů palubních posádek společnosti Wizz Air bylo vybráno 70 finalistů a cestující Wizz Air mohou nyní hlasovat pro svého oblíbeného člena posádky, aby se tak stal Wizz ambasadorem pro roky 2013 a 2014.

Hlasování je možné prostřednictvím nové facebookové aplikace na fanouškovské stránce Wizz Air, kde mohou uživatelé Facebooku hlasovat každých 24 hodin pro své 2 oblíbené členy posádek v každé ze zemí, kde má Wizz Air základnu. V České republice si mohou cestující vybrat mezi 6 finalisty a volit Veroniku, Andreu, Rosťu, Barboru, Kláru nebo Vendulu (fotografie v příloze).

Aerolinka žádá své cestující, aby vybírali ty, kteří podle jejich názoru prokázali vynikající profesionalitu a neustálé usilují o dokonalost v oblasti služeb zákazníkům. Po zvolení se Wizz ambasadoři stanou mnohem více než jen ambasadory značky. Tito nejlepší z nejlepších členů palubních posádek budou reprezentovat svoji profesi prostřednictvím médií, ve školních třídách, v dětských nemocnicích a na mnoha dalších místech. Wizz ambasadoři se ochotně podělí o svá tajemství úspěchu a povzbudí každého, aby usiloval o leteckou kariéru nebo aby lépe porozuměl výhodám a výzvám života “v oblacích”.

Daniel de Carvalho, manažer korporátní komunikace společnosti Wizz Air, řekl: „Členy palubních posádek Wizz Air spojuje opravdové nadšení pro jejich práci a cestující, o které se starají a jejichž bezpečnost musí zajistit. Ode dneška do 1. května vyzýváme naše cestující, aby hlasovali pro ty, které chtějí poznat nejvíce, a pomohli rozhodnout o tom, kteří z našich vynikajících členů palubních posádek budou reprezentovat značku a hodnoty Wizz Air v jejich místních komunitách, na dobročinných událostech a kteří odhalí své vzrušující kariéry médiím. V České republice mohou cestující nyní volit mezi šesti finalisty po navštívení stránky https://apps.facebook.com/wizzambassadors/.”

Program WIZZ ambasador byl založen v roce 2011. Dvěma nejlepším členům palubních posádek v každé zemi se dostane této cti, kterou jim udělí cestující Wizz Air a fanoušci prostřednictvím hlasování na Facebooku. Každého z ambasadorů čeká dvouleté funkční období, během kterého budou mít příležitost účastnit se rozhovorů, tiskových konferencí a dalších akcí. Navštivte stránku https://apps.facebook.com/wizzambassadors/ ode dneška do konce dubna a hlasujte pro svého oblíbeného člena palubní posádky Wizz Air.

Wizz Air je největší nízkonákladovou leteckou společností ve střední a východní Evropě a provozuje flotilu 40 letadel typu Airbus A320 z 16 základen, za pomoci více než 270 leteckých tras spojuje 94 destinací ve 33 zemích. U společnosti Wizz Air poskytuje tým 1,600 leteckých profesionálů špičkové služby za velmi nízké ceny, což z Wizz Airu činí oblíbenou volbu pro více než 13.5 milionů cestujících v roce 2013. Nejmodernější Wizz Air aplikace pro iPhone je nyní dostupná na http://wizzair.com/en-GB/mobile.