Styl Styl Wizz Air představuje nové webové stránky wizzair.com

Wizz Air představuje nové webové stránky wizzair.com

wizz-air
wizz-air

Wizz Air, největší nízkonákladová letecká společnost ve střední a východní Evropě, dnes představil svoje vylepšené internetové stránky a nový rezervační systém na wizzair.com. Wizzair.com, poprvé spuštěný v březnu 2004, přinesl nízkonákladové letecké cestování do zemí střední a východní Evropy, když nabídl milionům lidí v České republice a dalších zemích svobodu levných letenek.

Wizz Air nyní vylepšil své webové stránky a rezervační systém po nebývalé investici do novější verze wizzair.com a její přípravy na budoucí růst. Tým více než 50 specializovaných profesionálů pracoval šest měsíců na tvorbě nových stránek wizzair.com a školil více než 150 pracovníků letištního provozu a zákaznického servisu v práci s novým rezervačním systémem. Wizzair.com nyní nabízí vyšší rychlost a použitelnost a je připraven nabídnout nové doplňkové cestovní služby, což potvrzuje, že wizzair.com nabízí možnost uspokojit všechny cestovatelské potřeby na jednom místě.

Wizz Air překonal kapacitu starých webových stránek nabídkou nízkých cen v osmnácti jazycích a nový wizzair.com je nyní připraven běžet ve více jazycích než kdy dřív. Nový rezervační systém společnosti Wizz Air uspokojí rezervační požadavky a cestovní dotazy stovek tisíc zákazníků každý den.

"Wizz Air je nadšen spuštěním svých nových internetových stránek a rezervačního systému. Naše nízké ceny udělaly wizzair.com nejoblíbenějšími internetovými stránkami ve střední a východní Evropě a společně s dvouciferným růstem byl čas aktualizovat wizzair.com. Nyní pozveme více partnerů, abychom nabídli nejlepší doplňkové služby k uspokojení cestovních potřeb našich zákazníků, a náš nový, rychlý rezervační systém nám pomůže dodávat více našich nízkých cen.

Wizz Air velice děkuje 50 milionům cestujících, kteří si od roku 2004 zakoupili letenky na wizzair.com a celý Wizz tým bude pokračovat v tvrdé práci, aby udržel wizzair.com například na pozici maďarské jedničky mezi cestovními weby," - řekl Daniel De Carvalho, Manažer korporátní komunikace společnosti Wizz Air.

Wizz Air je největší nízkonákladovou leteckou společností ve střední a východní Evropě a provozuje flotilu 39 letadel typu Airbus A320 z 16 základen, spojuje 78 destinací ve 28 zemích. U společnosti Wizz Air poskytuje tým 1,500 leteckých profesionálů špičkové služby za velmi nízké ceny, což z Wizz Airu činí oblíbenou volbu pro více než 12 milionů pasažérů v roce 2012.