Styl Styl Velká cyklomapa Dolního Rakouska

Velká cyklomapa Dolního Rakouska

prvw 0 963
traisentalradweg wf2

Chcete cestovat a ne se honit za kilometry? Užít si jízdu na kole a ne trápit své tělo? Pak jste v Dolním Rakousku na správném místě. Nová, česká cyklomapa představuje 15 nových cyklotras včetně tipů na výlety a ubytování. Navštivte také naše webové stránky. Zde najdete další tipy na cyklotrasy – i pro příznivce horských kol a vrcholové cyklisty.

Požitek z jízdy: žádná jiná slova nedokážou lépe vystihnout cyklostezky na severu Dolního Rakouska. Začínajíc ve známém vinařském městečku Retz zůstane víno vaším stálým souputníkem na vaší cyklocestě.

Ve svérázném Waldviertelu se kolo stává strojem času. Na cestě kolem historických míst, slatí zahalených oparem a stále zelených lesů se ponoříte do světa plného klidu a regionálních požitků.

Podél Dunaje si můžete některé části ulehčit na lodi Dunajské říční plavby a uvolnit pohled na neobyčejnou krajinu světového kulturního dědictví UNESCO Wachau.

Jih Dolního Rakouska s vrcholy Raxu, Schneebergu a Semmeringu v oblasti Vídeňských Alp nabízí řadu vrcholných zážitků. Odměnou za vaši námahu budou dechberoucí výhledy, fantastické krápníkové postavy nebo uvolňujicí návštěva lázní.

Náš tip: V Alpách Mostviertelu mezi městy Mariazell a St. Pölten pojedete pohodlně a stále mírně z kopce podél řeky Traisen. Podél cesty leží výletní cíle vhodné i pro děti „Kameltheater" a „ EIBL Jet", které vám zpříjemní rodinnou dovolenou.

Cyklomapu si můžete bezplatně objednat na www.dolni-rakousko.info.