Styl Styl V Tatrách bylo horko, i když sněžilo

V Tatrách bylo horko, i když sněžilo

wj-jk2c-txseqricri9yzijnxklitf463g4eo4gtfxc8cbs9iz6xmugfsqh0q74tmtfkut8
k6wjk4lzkwin6uutamdyzijnxkmddujfo-dkpqis614hjevfiz6xmugfsqh0q74tmtfkut8

Modelka a úřadující česká Miss Gabriela Franková pojala lyžovačku v Tatrách poněkud netradičně. Přestože sněžilo, shodila bundu i kalhoty, a svah v Jasné sjela na snowboardu jen v růžových bikinách. Ani zima a poletující sníh její vnady nijak neumenšil, a její pověstná dmoucí ňadra doslova vyrazily místním mužům dech.

Do Nízkých Tater přijela jednadvacetiletá kráska na víkend se svým přítelem Romanem, aby si v jinak pracovním vytížení užili společně strávený čas. Partner Gábiny si asi romantiku představoval trochu jinak. Gábina totiž přijala nabídku zahájit čtvrtý ročník akce Bikini Skiing a před zraky všech návštěvníků odhodila zábrany i veškeré oblečení a brázdila sjezdovku jen v podprsence.

„V Jasné jsem už párkrát byla a je to tady vážně super. Po delší době jsem zase mohla vytáhnout snowboard a zajezdit si. V plavkách to bylo sice trochu dobrodružnější a mrazivější, ale byla to sranda. Škoda, že nešel do trenek i můj přítel, třeba ho přesvědčím příště," sdělila s úsměvem Gabriela s tím, že doufá, že své dovádění na sněhu v bikinách nakonec neomarodí. Překvapily ji také výborné sněhové podmínky, které v Jasné ještě v polovině března jsou.

Na šestatřiceti kilometrech tratí leží stále v průměru šedesát centimetrů sněhu. K dispozici je tu třicet vleků a lanovek, snowpark nebo zábavná Fun Zone. Víkend v Tatrách Gábina zakončila večerní party ve zdejším hudebním klubu Happy End, kde to s přítelem pořádně roztočila na tanečním parketu.

A s přítelem Romanem otestovali i nejrychlejší spoj do Tater, tzv. SuperCity Pendolino. To nabízí kvalitu cestování srovnatelnou s leteckou dopravou a uhání rychlostí až 160 kilometrů za hodinu. Podívali se i do kokpitu.