Styl Styl Unikátní konference Zdravé fitness pro zdravé Česko už tento pátek

Unikátní konference Zdravé fitness pro zdravé Česko už tento pátek

websize group_of_friends_on_treadmill_with_thumbs_up_imagio28269542

Patříme k "nejtlustším" národům v Evropě. Na vině není jen pivo a vysoce kalorická "česká kuchyně", ale především nedostatek pohybu. Zlepšit tento stav je i cílem České komory fitness, která 22. dubna 2016 pořádá v pražském Top hotelu konferenci příznačně nazvanou Zdravé fitness pro zdravé Česko. Pozvání na akci letos přijali špičkoví odborníci a osobnosti z oblasti fitness i manažerské sféry od nás i ze světa.

Jedním z hlavních řečníků na konferenci bude Jan Mühlfeit, český manažer, globální stratég, kouč a mentor. Téměř 22 let působil ve firmě Microsoft, byl poradcem pro řadu vládních a mezinárodních organizací a dnes se prostřednictvím pozitivní psychologie snaží pomoci lidem nalézt jejich silné stránky. Na konferenci se zaměří na čtyři faktory: 1. proč lidé "neodemknou" svůj potenciál, 2. proč se soustředí na své slabiny, 3. proč začnou plánovat, ještě než zjistí, co je smyslem jejich aktivity či firmy, a 4. proč chtějí řídit čas a myslí si, že až budou úspěšnější, budou také šťastnější...

Velký zájem posluchačů jistě vzbudí i další z řečníků - profesor Libor Vítek, náš přední specialista v oblasti výživy a regenerace, který se mimo jiné stará i o několik desítek českých olympioniků. Přednášet bude na téma Mýty ve výživě versus skutečnosti a nastíní cestu, jak by se Česká republika mohla zbavit hlavních pozic na žebříčku "nejtlustších" zemí Evropy.

Cenné informace pro odborníky i pro laiky

Dopolední blok přednášek je určen všem lidem, kteří se zajímají o zdravý životní styl, výživu a prevenci civilizačních onemocnění. Vítáni jsou nejen profesionálové, kteří se v oboru fitness dlouhodobě pohybují, ale třeba i maminky hledající návod, jak vést rodinu ke zdravějšímu způsobu života, nebo rekreační sportovci.

Odpolední blok konference bude zase velkým přínosem pro ty, kteří už ve fitness podnikají, nebo se k tomuto kroku právě chystají.

"Chceme pomoct českým podnikatelům ve fitness sektoru stát se úspěšnými. Na konferenci se dozvědí spoustu zajímavých věcí o tom, jaká je role fitness ve sportovním prostředí v České republice, dostanou doporučení, na co se zaměřit, a zazní i rady a tipy, jak lépe propagovat vlastní služby," říká Jana Havrdová, prezidentka České komory fitness, a dodává: "Pro zájemce o další doplňující informace bude k dispozici tzv. Sál odborníků, kde budou partneři akce prezentovat svá konkrétní řešení pro užší okruh zájemců a více do hloubky."


 

Program:

- Potenciál fitness sektoru v českém sportovním i podnikatelském prostředí - Mgr. Jana Havrdová

- Výživa stále jinak - prof. Libor Vítek

- Fitness sektor jako součást zdravotní péče - zkušenosti ze zahraničí - Peter Řehoř

- Přínosy Rozhodčího soudu a Národní soustavy kvalifikací pro český fitness sektor - RNDr. Zdeněk Somr

- Fungující příklad preventivní kampaně v ČR - Česko se hýbe ve školách, Děti na startu - přednáší tým Česko se hýbe

- Zdraví na prvním místě - Asociace zdravotních pojišťoven

- Odemkněte svůj potenciál - Jan Mühlfeit

- Role fitness v českém podnikatelském prostředí, fitness byznys vytváří podmínky pro další odvětví národního hospodářství, trh práce - Irena Bartoňová Pálková

- Desatero úspěšného fitness centra v ČR - Karel Jarušek

 


Více informací o akci najdete na www.komorafitness.cz, registrace zde.